Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Ledeninfo

Hoe kan ik lid worden?

Wenst u lid te worden of wenst u eerst meer informatie over de werking van onze beroepsvereniging dan kan u het infoformulier invullen. Na evaluatie van uw gegevens zullen wij dan contact met u opnemen.

Leden kunnen zich aanmelden via de log-in en krijgen zo toegang tot het afgeschermde gedeelte van deze website.

Wachtwoord vergeten? U kan een nieuw wachtwoord aanvragen via de log-in-pagina. Breng ons tijdig op de hoogte van iedere verandering in uw e-mailadres (of andere gegevens), zodat het aanvragen van een nieuwe login probleemloos kan verlopen.

Lukt het echt niet om in te loggen, ook al bent u in orde met uw ledenbijdrage bij onze vereniging? Geef ons een seintje webmaster@beroepsfotografen.be

Hernieuwing van het lidmaatschap voor 2020

U kan uw lidmaatschap starten of vernieuwen door overmaking van 255 euro + 21 % btw = 308,55 euro op rekening BE69 4263 1674 4178 van de Nationale Vereniging van Beroepsfotografen met vermelding van uw ondernemersnummer en "Lidmaatschap 2020".

Hierdoor bent u lid van Unizo én van de Nationale Vereniging van Beroepsfotografen én van FEP de Federation of European Photographers.

Studenten kunnen aansluiten voor een toelage van 95 euro per jaar.

Na overmaking van het lidgeld krijgt u een factuur voor ontvangst die u tevens als fiscaal attest kan inbrengen. De btw is aftrekbaar omdat het om een bedrijfskost gaat.

Indien je nu lid wordt voor 2020, kan je van alle voordelen genieten tot eind 2020. Je krijgt dus de rest van 2019 er gratis bovenop!

Ledenvoordelen

  • Uw Unizo aandeel wordt dadelijk doorgegeven naar de regionale en plaatselijke Unizo geledingen waardoor u ook dadelijk van hun dienstverlening kunt gebruik maken.
  • Wij zullen u verder op de hoogte houden van de laatste trends en technieken en u kan verder deelnemen aan gespecialiseerde workshops en bijscholingen, gegeven door binnen- en buitenlandse specialisten. Via het eigen e-mail netwerk, en de facebookgroepen blijven leden op dagelijkse basis met mekaar in contact, waardoor vragen een snel en accuraat antwoord krijgen.
  • U kan deelnemen aan de gespecialiseerde Lerende Netwerken
  • Via onze eigen jurist en de UNIZO Ondernemerslijn (24/24 op 0800 20 750 of ondernemerslijn@unizo.be) krijgt u antwoord op uw persoonlijke vragen over subsidies, handelspraktijken, geschillen, aftrekbare kosten, personeel... We garanderen u binnen de drie dagen een antwoord op maat.
  • Tevens kan u gebruik maken van exclusieve privileges en kortingen zoals een vlotte invorderingsservice wanneer uw klanten niet betalen, een gratis financieel rapport over uw bedrijf, niet te missen kortingen, … U leest er meer over op www.unizo.be/ledenvoordelen.
  • Op deze pagina vindt u voorbeelden van contracten ivm huwelijksfoto's, modellencontracten, algemene verkoopsvoorwaarden, offertes, machtigingen luchtfotografie, tentoonstellingscontracten, enz.

Nog niet bij de Facebookgroep van de Nationale Vereniging van Beroepsfotografen?

Als nationale Vereniging van Beroepsfotografen hebben we een besloten Facebookgroep. Een 250 tal van onze leden zijn hierop aangesloten. Een aantal dus nog steeds niet.

Er is bewust gekozen voor een besloten groep, waardoor de onderlinge discussies verborgen of niet zichtbaar zijn voor het brede publiek. Hierdoor is een andere communicatie mogelijk dan indien ook klanten zouden kunnen meelezen.

Het is de bedoeling om tussen fotografen van gedachten te wisselen, mekaars ideeën te horen en te helpen indien mogelijk. Het is ook een manier om mekaar leren te kennen en te weten wat er zoal leeft bij collega’s.

Leden die nog niet aangesloten zijn op de Facebookgroep van de Nationale Vereniging van Beroepsfotografen maar wel interesse hebben om ervan deel uit te maken kunnen een vriendschapsverzoek sturen. U wordt dan zo snel mogelijk toegevoegd aan onze Facebookgroep.

© 2019 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments