Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Ledeninfo

Ledenvoordelen

  • Jouw Unizo-aandeel wordt dadelijk doorgegeven naar de regionale en plaatselijke Unizo geledingen waardoor je ook dadelijk van hun dienstverlening kunt gebruik maken.
  • Wij zullen jou verder op de hoogte houden van de laatste trends en technieken en je kan verder deelnemen aan gespecialiseerde workshops en bijscholingen, gegeven door binnen- en buitenlandse specialisten. Via het eigen e-mail netwerk, en de facebookgroepen blijven leden op dagelijkse basis met mekaar in contact, waardoor vragen een snel en accuraat antwoord krijgen.
  • Je kan deelnemen aan de gespecialiseerde Lerende Netwerken
  • Via de UNIZO Ondernemerslijn (24/24 op 0800 20 750 of ondernemerslijn@unizo.be) krijg je antwoord op jouw persoonlijke vragen over subsidies, handelspraktijken, geschillen, aftrekbare kosten, personeel... We garanderen jou binnen de drie dagen een antwoord op maat.
  • Tevens kan je gebruik maken van exclusieve privileges en kortingen zoals een vlotte invorderingsservice wanneer jouw klanten niet betalen, een gratis financieel rapport over je bedrijf, niet te missen kortingen, … Je leest er meer over op www.unizo.be/ledenvoordelen.
  • Op de pagina Modelcontracten voor fotografen vind je voorbeelden van contracten ivm huwelijksfoto's, modellencontracten, algemene verkoopsvoorwaarden, offertes, machtigingen luchtfotografie, tentoonstellingscontracten, enz.

Nog niet bij de Facebookgroep van beroepsfotografen.be?

Als beroepsfotografen.be hebben we een besloten Facebookgroep. Een 300-tal van onze leden zijn hierop aangesloten. Verschillende dus nog steeds niet.

Er is bewust gekozen voor een besloten groep, waardoor de onderlinge discussies verborgen of niet zichtbaar zijn voor het brede publiek. Hierdoor is een andere communicatie mogelijk dan indien ook klanten zouden kunnen meelezen.

Het is de bedoeling om tussen fotografen van gedachten te wisselen, mekaars ideeën te horen en te helpen indien mogelijk. Het is ook een manier om mekaar te leren kennen en te weten wat er zoal leeft bij collega’s.

Leden die nog niet aangesloten zijn op onze Facebookgroep maar wel interesse hebben om ervan deel uit te maken kunnen een vriendschapsverzoek sturen. Je wordt dan zo snel mogelijk toegevoegd aan onze Facebookgroep.

Hernieuwing van het lidmaatschap voor 2021

Je kan je lidmaatschap starten of vernieuwen door overmaking van 269 euro + 21 % btw = 325,65 euro op rekening BE69 4263 1674 4178 van de Nationale Vereniging van Beroepsfotografen met vermelding van je ondernemersnummer en "Lidmaatschap 2022". 

Hierdoor ben je lid van Unizo én van beroepsfotografen.be én van FEP de Federation of European Photographers.

Studenten kunnen aansluiten voor een toelage van 125 euro per jaar.

Na overmaking van het lidgeld krijg je een factuur voor ontvangst die je tevens als fiscaal attest kan inbrengen. De btw is aftrekbaar omdat het om een bedrijfskost gaat.

Indien je nu lid wordt voor 2022, kan je van alle voordelen genieten tot eind 2022. 

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>