Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Over ons

logo_beroepsfotografen

Beroepsfotografen.be verenigt zelfstandige fotografen uit diverse sectoren met als missie om te verbinden, stimuleren, verdedigen en informeren.

Onze missies

Verbinden

Fotograaf zijn is vaak een one-man-job, het is makkelijk om de weg kwijt te raken of gewoon niet verder te kunnen kijken dan je camera lang is. Beroepsfotografen.be wil die isolatie tegengaan met door een warme community van fotograaf-collega’s te zijn waar je altijd op kan terugvallen voor advies, inspiratie en motivatie. Leden komen geregeld samen tijdens evenementen, inspiratiecafés, lerende netwerken en workshops en bouwen zo een professioneel netwerk uit.

Stimuleren

Beroepsfotografen.be organiseert heel het jaar door workshops en bijscholingsinitiatieven, niet alleen zodat leden hun technische kennis kunnen bijschaven, maar ook om bij te blijven met alles wat te maken heeft met je zaak runnen. Voor de workshops, masterclasses, lezingen en webinars doen we beroep op specialisten uit de verschillende disciplines en nodigen we regelmatig binnen- en buitenlandse fotografen uit om de nieuwe trends te ontdekken.

Daarnaast krijgen onze leden unieke kansen om mee te doen aan kwalificaties, internationale awards en fotofestivals.

Informeren

Als fotograaf is het belangrijk op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken: wij houden onze leden op de hoogte via weekly updates en een kennisbank aan info.

Zo krijgen onze leden gratis toegang tot 2 online leerplatformen! Neem alvast een kijkje op onze online academie voor beroepsfotografen en op de online ondernemersacademie van UNIZO. Informatie vind je genoeg op het internet, maar waar het vaak misgaat zijn praktische opleidingen met ervaringsuitwisseling en concrete tips op maat van de professionele fotograaf: dit is waar we met beroepsfotografen.be op inzetten.

Verdedigen

De beroepsvereniging is de officiële gesprekspartner van overheden en officiële instanties en staat in voor de belangenbehartiging van onze leden. We verdedigen jouw belangen als zelfstandige en als fotograaf in verschillende dossiers. Ondersteund door UNIZO - de Unie van Zelfstandige Ondernemers zorgen we voor een beter werkklimaat voor jou als fotograaf.

  • Lees hier meer over het drie-in-een-lidmaatschap en word vandaag nog lid!
  • Ben je al lid? Ontdek hier welke voordelen je allemaal kan gebruiken!

 

Beroepsfotografen.be maakt deel uit van de Hoge Raad van KMO’s en ZO. We zijn erkend opleidingsverstrekker door VLAIO en de buitenlandse projecten van beroepsfotografen.be worden gesteund door Flanders Investment and Trade.

 

Agentschap Innoveren & Ondernemen

De buitenlandse projecten van beroepsfotografen.be
worden gesteund door Flanders Investment and Trade.

 

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>