Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Praktijkdag verkiezingsfotografie

Start: 28/03/2018 - 11:00
Stop: 28/03/2018 - 18:00

Hoe kunnen fotografen zich optimaal voorbereiden op het nemen van campagnefoto’s?

In het vooruitzicht van de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018 organiseren wij een 'infosessie’ en een ‘praktijkdag’.

Annemie Lemahieu geeft advies vanuit een intern-partijpolitieke hoek. Als gewezen directeur communicatie van een politieke partij heeft zij heel wat ervaring over de opzet van campagnes en de samenwerking met fotografen.
Zij heeft een goed zicht op de vereisten van een fotograaf om goede campagne beelden te maken. Marc Wallican werd door haar ervaren als één van de beste campagnefotografen.

Het hoe en waarom bij het maken van foto’s voor verkiezingen, toegelicht door Annemie Lemahieu en fotograaf Marc Wallican.

1. Infosessie op dinsdagavond 23 januari 2018
2. Doe-sessie  op 28 en 29 maart 2018 (dagactiviteit)

Specifieke portretfotografie op locatie onder begeleiding van fotograaf Marc Wallican.

Meer...

 

© 2019 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>