Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Ann Coppens Photography

Adresgegevens:

B. Van Landeghemstraat 19
9170 Sint-Gillis-Waas (Oost-Vlaanderen)
België
Tel: +32479870915
Gsm: +32479870915

Email: info@anncoppens.be
Website: http://www.anncoppens.be/nl

Omschrijving:

Ze is gedreven en succesvol in de wereld van fotografie. De emoties van mensen, kinderen en dieren weergeven en hun persoonlijkheid uitlichten, zijn de hoofdpijlers in haar beelden. Steeds is ze op zoek naar het perfecte licht- en lijnenspel.
Of het nu gaat over bedrijfsreportages die de werksfeer, het interieur of de produkten weergeven, Ann is van alle markten thuis. Met heel veel enthousiasme en vakervaring schrijft zij met licht en weet net  dat subtiele in haar foto's naar voor te brengen. Uw website, folders, promo materiaal,.. worden opgeluisterd met beelden die een diepe indruk achterlaten.Op enkele jaren tijd bereikt ze het hoogste Europese niveau in fotografie. In 2018 ontvangt ze het kwaliteitslabel Master Qualified European Photographer. Vanaf nu behoort ze tot de top in de Europese fotografiewereld.


Foto's:

<p>Fotoshoots van je huisdier. Dit kan zowel in de studio als op locatie</p> <p>Familie of gezinsreportages.</p>

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments