Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

CamerAmuze

Pure Fotografie

Adresgegevens:

Hof Resselaar 33
9820 Merelbeke (Oost-Vlaanderen)
België
Gsm: +32495328105

Email: katia.dewasch@cameramuze.be
Website: http://www.cameramuze.be

Omschrijving:

Als creatieve duizendpoot heb ik altijd een zwak gehad voor het creëren van beelden. Tekenen, later ook schilderen konden me de buitenwereld doen vergeten. Een rode draad is altijd fotografie geweest. Ik kan niet zonder, het lijkt een verslaving maar ik word er zo blij van.

Als ik mooie beelden kan maken, voel ik me herleven. Alle energie die ik erin steek, keert dubbel en dik terug klaar voor de volgende reportage. Ik fotografeer al van kindsbeen af en heb me steeds vervolmaakt door continue bijscholing. Van polaroids over donkere kamerverwerking naar de volledige digitalisering.Dit via officiële cursussen met certificaat als via vrije ateliers, workshops en enorm veel zelfstudie. 

Het is me een voorrecht om met mensen samen te werken om mijn ziel te leggen in de verwerking van de beelden waarin hun ziel staat weergegeven. Ik ben een perfectionist maar hou van de imperfectie van elke mens.  

Als gepassioneerd fotograaf is het mijn missie om mijn publiek positieve, pure, eerlijke, sfeervolle fotografie aan te bieden. Hierbij ligt de nadruk op het maken van beelden, niet foto’s. Ik investeer alles in tevredenheid van klanten zodat een uitwisseling van positieve energie langs beide kanten wordt gevoeld.

De fotograaf die de mensen meeneemt in een verhaal waarvan beide nog lang kunnen nagenieten.

 

 


Foto's:

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>