Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Fotografie Robert Biesemans

Adresgegevens:

Klein Heiken 43
2950 Kapellen, Antwerpen (Antwerpen)
België
Gsm: +32477261607

Email: info@hwe.be
Website: http://www.robertbiesemans.be

Omschrijving:

Fotografie Robert Biesemans : als eenvoud mag sieren

Foto's maken:

Ik ben een "mensenfotograaf" met heel veel oog voor detail, ogen, houding...
Ik hou van eenvoudige, sportieve, emotionele foto's. Glamour en glitter zijn mijn ding niet.
Alle mensen zijn het waard om gefotografeerd te worden. Ik hou van het zinnetje "ik pak niet op papier". Die mensen wil ik absoluut het tegendeel bewijzen en dat lukt altijd. Op tijd wat humor in de foto's houdt alles prettig.
Een artistiek tintje komt in iedere fotoshoot voor.  Ik neem daar ruim de tijd voor.  Snelle bijwerking van foto's die we samen kiezen kan je ook zien.  Ik zorg er voor dat iedere fotoshoot ook een beleving wordt.
Jezelf zijn op de foto is heel belangrijk voor mij.  Eenvoudige kledij en liefst geen make-up zorgen voor tijdloze foto's.

U leren foto's maken:
Ogen zijn het belangrijkste instrument van een fotograaf . Die moeten getraind en gevormd worden. Licht vormt de essentie van elke foto. Het is de inkt van de fotograaf. Fotosoftware dient om creatief te gebruiken, niet om ingewikkeld te doen.  Een avond privaatcursus met u alleen of met een collega of vriend overtuigt u zeker !  Kan voor alle soorten fotografie en ook voor studiofotografie.

Lezingen voor fotoclubs
Heel interactieve avonden met veel voorbeeldfoto's.  Enkele voorbeelden : Ontwikkelen van eigen stijl, Kijken naar en bespreken van foto's,  Lightroom :  zwart-wit omzetting,  Op zoek naar licht,  Artistieke naaktfotografie...
Meer info hierover op mijn website bij "leren".
Erkende lesgever bij Breedbeeld.

Voor uw bedrijf
Foto's voor je website, folder, reclame.  Maar ook advies welke foto je waar gaat gebruiken om een bepaalde boodschap mee te geven.  Een foto van een meter breed aan de muur is een andere dan eentje die je gebruikt in een advertentie van 4 cm breed !   Mensen, houdingen, licht en vooral uw producten zijn belangrijk.  

Bezoek mijn website.  Er staan meer dan 1500 foto's op. Welkom !

Ik maak graag tijd voor u : maak een afspraak per telefoon of mail !

Tot schrijfs, tot hoors, maar liefst tot ziens,
Robert Biesemans 


Foto's:

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>