Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Fotografie Robert Biesemans

Adresgegevens:

Klein Heiken 43
2950 Kapellen, Antwerpen (Antwerpen)
België
Gsm: +32477261607

Email: info@hwe.be
Website: http://www.robertbiesemans.be

Omschrijving:

Foto's maken:
Mensen zijn mijn meest gebruikte onderwerpen. Ik hou van eenvoudige, sportieve, emotionele foto's. Glamour en glitter zijn mijn ding niet.
Alle mensen, ook die zichzelf niet mooi vinden, zijn het waard om gefotografeerd te worden. Ik hou van het zinnetje "ik pak niet op papier". Die mensen wil ik absoluut het tegendeel bewijzen en meestal lukt dat aardig. Op tijd wat humor in de foto's houdt alles prettig.

U leren foto's maken:
Ogen zijn het belangrijkste instrument van een fotograaf . Die moeten getraind en gevormd worden. Licht vormt de essentie van elke foto. Het is de inkt van de fotograaf. Een moment komt nooit meer terug. Een snelle vinger is soms nodig om het vast te leggen. Ik ben geen toestellenfreak. Een goede fotograaf maakt met eender welk toestel een bruikbare foto. Fotosoftware dient om creatief te gebruiken, niet om ingewikkeld te doen.
Een avond privaatcursus met u alleen of met een collega of vriend overtuigt u zeker !

Wil je wat meer over mij lezen: op mijn website staan een aantal pagina's waar ik mijn eigen persoonlijke visie op fotografie weergeef. Welkom !

Ik maak graag tijd voor u : maak een afspraak per telefoon of mail !

Tot schrijfs, tot hoors, maar liefst tot ziens,
Robert Biesemans 


Foto's:

© 2019 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments