Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Fotografie - Timothy De Ridder

Adresgegevens:

Ooievaarstraat 113
9000 Gent (Oost-Vlaanderen)
België
Gsm: +32486156629

Email: info@timothyderidder.com
Website: http://https://www.timothyderidder.com

Omschrijving:

Fotograaf uit Gent met een passie voor verhalen en koffie.
Al jarenlang is fotografie voor mij het ultieme artistieke medium.

Als trouwfotograaf leg ik heel graag de spontane en emotionele momenten van de dag vast op een vernieuwende manier. Zo ben je zeker van unieke foto's die helemaal jullie dag weerspiegelen zoals je die zelf beleefd hebt. Geen geforceerde poses dus, maar een vlot verloop van de dag waarbij je zelfs niet altijd merkt dat ik al die prachtige micromomenten doorheen de dag fotografeer.

Ik kies voor een persoonlijke aanpak omdat ieder koppel nu eenmaal een andere en unieke kijk heeft op hoe de trouwdag voor hen moet verlopen. Vanaf het kennismakingsgesprek zorg ik ervoor dat ik al op de hoogte ben van hoe jullie als koppel uniek zijn en zoek ik al naar leuke ideetjes om dat ook terug te laten komen doorheen de foto's van jullie trouwdag.


Foto's:

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>