Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Joeri Peeters Photography & More

Adresgegevens:

Van Thienwinckelstraat 23
3271 Zichem (Vlaams Brabant)
België
Gsm: +32477412288

Email: joeri.peeters@gmail.com
Website: http://https://www.joeripeeters.com

Omschrijving:

Joeri Peeters is een gepasioneerd fotograaf en instructeur gespecialiseerd in portret en fashion in de ruime zin van het woord. Hij werd/wordt meermaals ingehuurd als fotograaf voor het Miss België Comité met shoots in zowel België als internationaal. In 2018 was hij officieel fotograaf voor de concerten van de legendarische Gary Numan in de "Royal Albert Hall" in London en de "Bridgewater Hall" te Manchester. Verschillende magazines zoals "Papillio", "Bello-magazine", het Franse fashion magazine"Esimbi" publiceerde werk van hem als cover.  In 2020 verscheen het album "When the sky came down" in zowel luxe CD/DVD, CD en 3LP versie. Hij fotografeert ook voor het modellen bureau Jackie-Lee in Antwerpen waar hij nieuwe modellen voor de camera vast legt. Hij geeft ook workshops en kan ook geboekt worden voor 1On1 training.

Zijn werk is vooral gericht naar kwaliteit en niet kwantiteit waar correcte kleuren (voor bijvoorbeeld kleding), een juiste stofweergave centraal staat. Hij fotografeert zowel op locatie als in zijn eigen studio en beheerst software als Capture One pro, Lightroom en Photoshop als geen ander.

Hij bezit ook een mobilhome zodat eventuele shoots op locatie in alle luxe kunnen gebeuren. (zoals omkleden, sanitaire voorziening, koude en warme dranken, verwarming op koude dagen, ...) 

Het loont zeker de moeite om even in het ruime portfolio te bladeren waar u zijn werk kan tot in detail kan bekijken.

http://www.joeripeeters.com/Portfolio

 

Niet enkel is hij gespecialiseerd in het fototograferen zelf maar is ook een "people man" die aangenaam in de omgang is.

 


Foto's:

Geen foto's beschikbaar

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments