Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Vivec

<p>Zet&nbsp;je bedrijf&nbsp;en je projecten in de kijker met professionele foto's. Architectuur, interieur en bedrijfsreportages.</p>
Vivec-communicatie in woord en beeld

Adresgegevens:

Buitenland 68
2880 Bornem (Antwerpen)
België

Email: katieverkinderen@vivec.be
Website: http://https://www.vivec.be

Omschrijving:

Architectuurfoto’s


Op zoek naar foto's als een weerspiegeling van je visie? 

De foto’s van Vivec stralen kwaliteit uit en inspireren je potentiële klanten. Details, structuren en lichtinvallen krijgen de nodige aandacht.

Of het nu om een hedendaagse woning, een openbaar gebouw,  een loft of appartement,  een kantoor of magazijn, een hotel of restaurant, een zorginstelling of een ander bouwproject gaat: elke fotoreportage handelt Vivec met de grootste zorg af.

Interieurfotografie

Breng je creaties tot leven. Verleid je klanten met de architectuur, de vormen, de kleuren, de inrichting en het design van de interieurs.

Vivec zorgt voor beelden die de kijker raken. Ze stralen de sfeer uit die jij bedacht.

De ene keer gaat het over volledige interieurs van woningen, kantoren, hotels, restaurants, zorginstellingen en sportcomplexen. De andere keer ligt de focus eerder op het meubilair, de raamdecoratie, de keukeninrichting, de deuren, de badkamers of de buitenkamers.

Bedrijfsreportages

Gun je klanten en contacten een blik achter de schermen. En maak zo je product of dienst meer tastbaar, toegankelijk en ook menselijkWie zijn de mensen die het dagelijks in je bedrijf waarmaken?  Hoe verlopen de processen? Hoe zien de bedrijfsgebouwen en het interieur eruit?  Welke sfeer hangt er?

Vertel je klanten het verhaal achter je merk, helemaal in lijn met je identiteit. Want dat is ook het imago waar je trots op bent en dat je wil uitstralen naar je omgeving. Ook belangrijk voor je employer branding trouwens. 


Foto's:

© 2020 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments