Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Herbeleef het Feest van de Fotografie

<p>feest van de fotografie</p>

Op 1 februari 2023 vierden we traditiegetrouw het Feest van de Fotografie. De grote kapel in Vrasene vormde zich even om in een feestzaal waar collega-fotografen het glas hieven op hun gedeelde passie. Oude vrienden konden weer bijpraten, nieuwe fotografen werden deel van elkaars netwerk, velen genoten van een podium-moment en enkele toppers binnen de vereniging werden nog extra in de bloemetjes gezet. 

Dankzij de partners Disnet, Nikon, Canon, De Crem, Koylab, Laminamarc en Chromalux konden we veel leden in de watten leggen, namelijk zij die afgelopen jaar nominaties en awards wisten te scoren. Je kan de awardshow van 2022 en alle gerenommeerde fotografen herbekijken op onze Youtube-pagina. Alle fotografen van het WPC team België kregen zelfs een prachtige fototas van Wandred van onze nieuwe partner Disnet. 

Ook blikten we terug op een fantastisch jaar in de vereniging, met maar liefs 47 activiteiten: je kan onze terugblikvideo ook op Youtube bekijken met alle mooie herinneringen van 2022. 

Het Feest van de Fotografie was alvast een geweldige start van het nieuwe jaar voor de vereniging. We kijken er alvast naar uit om met hetzelfde enthousiasme ook van 2023 een succes te maken. Heb Jij ook zin om er deel van uit te maken? Neem dan alvast een kijkje wat er op de planning staat voor de komende maanden op onze activiteitenpagina! 

 

 

<p>47 activiteiten bij beroepsfotografen.be in 2022</p>

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments