Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Lens op de Mens 2023 van 4 juni - 1 Oktober 2023

Lens op de Mens is een unieke kans om deel te zijn van een internationaal fotofestival! Tijdens de zomer van 2023 organiseert vzw Lens op de Mens – Fotofestival Pelt in samenwerking met het gemeentebestuur van Pelt en CC Palethe de vierde editie van het tweejaarlijkse fotofestival ‘Lens op de Mens’. Professionele en amateurfotografen vanuit de hele wereld worden uitgenodigd om hun mooiste beelden voor te stellen aan het grote publiek. Het hoofdthema van deze editie blijft uiteraard ‘de mens’ in de breedste zin van het woord. Het sub-thema voor 2023 is ‘humor’. 

Het fotofestival opent op zondag 4 juni en sluit af op zondag 1 oktober 2023. 

Sub-thema editie 2023: Humor

Al meer dan twee jaar heeft COVID-19 de hele wereld in zijn greep. Dit heeft nog steeds een impact op het openbare leven. Recent kwam ook de verschrikking van de oorlog in Oekraïene angstvallig dichtbij. Editie 2023 van ‘Lens op de Mens’ wil weer wat positiviteit in de wereld blazen met een simpele remedie: een gulle lach. Daarom zal in 2023 een bijzondere award toegekend worden voor de foto die de herwonnen vreugde en vrijheid na de coronapandemie en het effect daarvan op ‘de mens’ met de meeste humor in beeld brengt. Haal je creativiteit dus maar boven voor deze uitdaging, wij zijn alvast benieuwd naar de resultaten!

www.fotofestivalpelt.be

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments