Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Fotograaffiche - Fotografen Portfolio

Onder de navigatieknop "Zoek Fotograaf" kan men via een uitgebreide zoekfunctie fotografen opzoeken op naam en adres, maar ook op de verschillende vakgebieden en regio's waarin zij actief zijn.

Fotografen kunnen na ingelogd te zijn hun fotograaffiche updaten en een portfolio publiceren. In deze "Tutorial" vind je alle informatie ivm het aanpassen van jouw fotograaffiche en het uploaden van een logo en portfolio.

Wachtwoord vergeten? Ga naar de login-pagina en vraag een nieuw wachtwoord aan. Je hoeft hiervoor geen e-mail te sturen naar het secretariaat of de webmaster.
Is jouw emailadres veranderd meld dit dan dadelijk aan de webmaster en het secretariaat zodat we jouw gegevens kunnen aanpassen en de nieuwe login zeker bij jou terecht komt.

Maak jouw portfoliofoto's niet te 'zwaar', maximum 800 pixels breed of 200 kb bestandsomvang. Het portfolio is bedoeld als teaser om de bezoeker naar uw website te lokken. Hou het daarom bondig. Publiceer geen hele trouwreportages. Zet jouw foto's in kolommen zodat de bezoeker een snel overzicht krijgt en kan doorklikken naar een grotere weergave van uw portfoliofoto's.

Fotografen die in orde zijn met hun ledenbijdrage maar hun naam toch niet terugvinden tussen de fotograaffiches kunnen dit altijd melden aan de webmaster.

Uw lidmaatschap en ons logo vermelden op uw website

Als tegenprestatie voor de fotograaffiche vragen we wel uitdrukkelijk dat onze leden ook op hun beurt een link (event. met logo) naar deze site plaatsen op hun website.

Alleen leden die in orde zijn met de betaling van hun lidgeld voor het lopende jaar hebben het recht dit lidmaatschap en het logo van de NVB op hun website te vermelden.

Het vermelden van uw lidmaatschap van de Nationale Vereniging van Beroepsfotografen bij al uw contacten met klanten is zeker een meerwaarde voor uw zaak.

© 2019 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments