Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Fotograaffiche Tutorial

Tutorial i.v.m. invullen van de fotograaffiche op de "Zoek Fotograaf"-pagina

De pagina 'Zoek een Fotograaf' op deze website heeft een nieuw jasje gekregen! Zij geeft ook veel meer mogelijkheden aan jullie om je in de kijker te zetten als fotograaf! Je kan vanaf nu jezelf promoten in relevante categorieën met knappe beelden en je kwaliteitslabels (EP, QEP en MQEP) bij je naam zetten!

Onder de navigatieknop "Zoek Fotograaf" kunnen bezoekers via een uitgebreide zoekfunctie fotografen opzoeken op naam en adres in de verschillende vakcategorieën waarin deze actief zijn.

Fotografen kunnen na ingelogd te zijn hun fotograaffiche updaten en een portfolio publiceren.

Het is heel belangrijk om je pagina goed in te vullen, up-to-date te houden en goed na te denken over welke foto’s je wilt opladen en vooral deze in de juiste formaten te zetten! Maak jouw portfoliofoto's niet te 'zwaar', maximum 800 pixels breed of 200 kb bestandsomvang. Het portfolio is bedoeld als teaser om de bezoeker naar je website te lokken. Hou het daarom bondig. Publiceer geen hele trouwreportages. Zet je foto's in kolommen zodat de bezoeker een snel overzicht krijgt en kan doorklikken naar een grotere weergave van je portfoliofoto's.

Wisten jullie dat dit één van de meest bekeken pagina’s is op onze website! Het is dus in jullie belang om hier wat aandacht aan te besteden, want het is voor onze leden een gratis manier om zichzelf te promoten bij hun klanten! 

Onze webbuilder Guido Schepers van ZuPP bvba heeft voor jullie een handige tutorial gemaakt waarin alles staat uitgelegd! 

 voor de link naar de tutorial ivm het aanpassen van de 'zoek fotograaf'-fiche en het uploaden van een logo en portfolio. Lees deze goed door! Alle stappen staan er duidelijk in!

  • Problemen met inloggen? Contacteer Johan Brouwers, onze webmaster: webmaster@beroepsfotografen.be 
  • Problemen met het aanmaken van je persoonlijke fiche? Contacteer Guido Schepers, onze webbuilder: support@zupp.be  
  • Wachtwoord vergeten? Ga naar de login-pagina en vraag een nieuw wachtwoord aan. Je hoeft hiervoor geen e-mail te sturen naar het secretariaat of de webmaster.
  • Is jouw e-mailadres veranderd meld dit dan dadelijk aan de webmaster en het secretariaat zodat we jouw gegevens kunnen aanpassen en de nieuwe login zeker bij jou terecht komt.
  • Fotografen die in orde zijn met hun ledenbijdrage maar hun naam toch niet terugvinden tussen de fotograaffiches kunnen dit altijd melden aan de webmaster.

Ons logo vermelden op jouw website

Als tegenprestatie voor de fotograaffiche vragen we wel uitdrukkelijk dat onze leden ook op hun beurt een link (event. met logo) naar deze site plaatsen op hun website.

Alleen leden die in orde zijn met de betaling van hun lidgeld voor het lopende jaar hebben het recht dit lidmaatschap en het logo van beroepsfotografen.be op hun website te vermelden.

Het vermelden van je lidmaatschap bij beroepsfotografen.be bij al je contacten met klanten is zeker een meerwaarde voor je zaak.

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments