Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Startersinfo

Starten als fotograaf

Starten met een eigen zaak doe je niet op 1-2-3. Een goede voorbereiding is essentieel.
De beroepsvereniging begeleid startende fotografen op diverse domeinen:

- op vlak van de te vervullen formaliteiten bij de opstart
- aangeven van informatiebronnen
- doorverwijzing naar begeleiding bij de opstart

Peterschapsproject

Sinds enkele jaren organiseert de beroepsvereniging een peterschapsproject voor startende fotografen. Dit begeleidingstraject heeft als doel de beginnende fotograaf een leidraad te geven bij de start van een zaak.
Gedurende een 10-tal avonden gaat de beginnende fotograaf op verkenning in het fotografische landschap inzake goed zaken doen, prijsbepaling, klantenbinding, promotie. De avonden worden aangevuld met praktijkbezoeken bij collega-fotografen en leveranciers.

Meer over het peterschapsproject ... 

Nuttige info voor starters

Unizo Starterspas - Als starter-lid van de beroepsverenging (<1 jaar gevestigd als zelfstandig beroepsfotograaf) krijg je gratis de Unizo Starterspas. De starterspas geeft je een stevige duw bij de opstart en het welslagen van je zaak. Met de Starterspas krijg je toegang tot een pakket van gratis voordelen, die je als starter op de goede weg zetten en daadwerkelijk je kansen op succes verhogen. Een overzicht van de voordelen die je krijgt vind je op www.starterspas.be.

www.zenito.be - Op deze site vindt u alle advies en nieuws over de sociale zekerheid voor startende en gevestigde ondernemers. Starters kunnen on-line aansluiten. Klanten vinden, na login, gerichte info en hebben toegang tot hun e-dossier.

UNIZO houdt infovergaderingen startende zelfstandigen - UNIZO organiseert maandelijks infosessies waarop je terecht kan voor algemene informatie rond het starten van een zaak. Deze infosessies zijn zeer praktijkgericht. Een niet te missen kans, om succesvol van start te gaan.
Info: http://www.unizo.be/uwzaakstarten/activiteit

KMO-portefeuille - Info over het gebruik van de KMO-portefeuille.

 

© 2017 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | DisclaimerPowered by SycroCMS | © ZuPP webbuilding

Comments