Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Feest van de Fotografie gemist? Lees hier het verslag!

4 februari 2021 vierden we op de naamdag van de heilige Veronica het Feest van de Fotografie. Een traditie die we graag in ere houden om beroepsfotografen, die elke dag het beste van zichzelf geven om de wereld om hen heen en haar mensen op de mooist mogelijke manier weer te geven, zelf eens in de kijker te zetten!

Het is ook een mooi moment om eens terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar de toekomst. En dat deden we dan ook, ook al lijkt het wat vreemd om terug te blikken op een jaar dat de meesten onder ons liefst zo snel mogelijk willen vergeten. 2020 was ook het jaar van de solidariteit en dat hebben vele fotografen ook in 2020 en zelfs nog tot nu laten zien. We keken nog eens terug naar de knappe initiatieven die onze leden hebben opgezet zoals de minitentoonstellingen voor eigen deur toen we onze buurt niet mochten verlaten, de button actie om de gemaskerde zorgverlener terug een gezicht te geven, dag van de klant met gratis actie voor zorgverleners en de lokale ondernemers die in beeld werden gebracht in de moeilijkste periode van hun ondernemerschap. Ook de flairactie waar Bart Boodts een knap filmpje van maakte en je hier kan bekijken. 

2020 was een bijzonder jaar voor beroepsfotografen.be want niet enkel kregen we een nieuw logo en huisstijl in dat jaar, we bestonden ook 70 jaar. Al 70 jaar lang zijn beroepsfotografen de reden van ons bestaan en gaan we samen voor vooruitgang, groei en één sterke stem. Al 70 jaar lang hebben we een groot hart voor de mooiste job ter wereld. Een feest zat er helaas niet in, dus spraken we creatief talent van de vereniging aan en lieten door grafisch vormgeeftser Heidi Reyniers een mondmasker, sticker en kaartje ontwerpen. Zo konden we onze leden toch nog verrassen met een leuke attentie.

We kregen ook Danny van Assche gedelegeerd bestuurder van Unizo te gast. Danny nam ons mee in het verleden van Unizo en wist ons te vertellen dat de oprichter van Orval het vroegere Unizo heeft opgericht, meer dan 100 jaar gelden. De naam Unizo bestaat trouwens nog maar 20 jaar dit jaar. En ook beroepsfotografen.be is vorig jaar van naam gewijzigd en heeft al meerder namen en logo’s gehad.

Maar ook de fotografen die in 2020 een kwaliteitslabel of belangrijke prijs in de wacht wisten te slepen werden gelauwerd en ze vielen daarbij vaak nog eens in de prijzen bij onze partners.

Zo kregen alle fotografen die geselecteerd werden voor WPC Team Belgium een knappe Chromaluxe print. Alle beroepsfotografen die in 2020 hun EP, de Europese kwalificatie voor professionele fotografen, haalde kregen een mooie print bij DeCrem.

Als afsluiter speelde we een quiz metalle deelnemers waarbij je mooie prijzen kon winnen waaronder een Chromaluxe paneel en leuke giftset. En na een spannende race kregen we drie winnaars op het podium. 

  1. Winnaar 1: Caroline Dupont 
  2. Winnaar 2: Bart Boodts 
  3. Winnaar 3: Marleen Verbruggen 

Ook graag een giftset krijgen van Chromaluxe? Vraag hier jouw gifset aan!

Wil je graag het Feest terugzien, dat kan als lid op deze pagina.

 
 
Drop here!

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments