Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Het Feest van de Fotografie was opnieuw een groot succes!

Traditiegetrouw houden we rond de dag van Sint-Veronica, patroonheilige van de fotografen. Een feest om de fotografie te vieren, elkaar op een informele wijze te ontmoeten en te klinken op het nieuwe jaar. Het Feest van de Fotografie vond dit jaar plaats op 6 februari 2024.

We blikten terug op een bijzonder boeiend 2023 vol workshop, webinars, lerende netwerken, groepsbezoeken aan expo’s, inspiratiecafé’s en -reizen.

Dit ging gepaard met dankwoorden aan onze gedreven bestuursleden, vrijwilligers, talrijke lesgevers, coaches en enthousiaste leden die allemaal samen onze warme community maken.

We keken ook vooruit naar wat het nieuwe jaar ons zal brengen! In 2024 mogen we onze nationale wedstrijd namelijk nog een niveau hoger tillen en voor de eerste keer een officiële meesterschapswedstrijd organiseren waarin de “Eerste Fotograaf van België” wordt gekozen. Deze knappe titel wordt dan officieel uitgereikt door Minister Clarinval op 22 april!

Op ons feest werden ook de fotografen gehuldigd die het voorbije jaar op nationaal, Europees of wereldniveau een kwalificatie, finaleplaats of award hebben behaald.

Deze fotografen werden extra verwend door onze partners en kregen vele waardevolle prijzen. Fotografen kregen zowel knappe prints van Wonderwall en ChromaLuxe als waardebonnen voor demopakketten van DeCrem, korting voor drones als zelfs een tegoed van €300 op alle Caruba producten van Disnet.

Nadien was er voldoende tijd om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar, te netwerken, sappige verhalen te vertellen en nieuwe plannen te smeden. Degenen die wouden konden zelf de dansbeentjes nog even losgooien. De meesten genoten echter van de leuke babbeltjes aan de bar!

Om het met de woorden van onze voorzitter te zeggen:

"Een buitengewone bonte bende van bevriende beroepsfotografen en Belgische beeldenbouwers met een bijzondere band die ons bindt. Bewonderend blikten we terug op het beeldrijke voorbije jaar, barstensvol bijzondere belevenissen.

De bovenste-beste en bekwaamste beroepsfotograaf bekroonden we met een denkbeeldig bloemenboeket. Bovendien blikken we vooruit op 2024. Benieuwd naar jullie briljante bijdragen en betoverende bedenksels.

We blijven bruggen bouwen om een beeldschoon en betekenisvol verhaal in verbondenheid en blinkende beroepstrots te bejubelen." Caroline Tanghe

 

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>