Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Inspireer en word geïnspireerd met de themafoto’s van de maand op onze Instagram! Zend nu je foto in!

Wat is jouw natuurlijke habitat als fotograaf? Vinden we jou tussen de menigte op een feest of festival, of bij het pasgetrouwde koppel? Misschien in de vroege ochtend tussen de bossen of net in de comfort van je eigen studio? Liever tussen dieren, mensen of gebouwen?

Er zijn heel wat uiteenlopende thema’s binnen de fotografie en ze hebben elk hun eigen charme: in 2023 kiezen we elke maand een niche om in de kijker te zetten! Zo appreciëren we de fotografie in al zijn facetten, en wie weet doet het je eens een nieuwe richting uitkijken of net een frisse blik geven op je eigen werk. 

Wil jij gepromoot worden op onze socials voor jouw niche? Blijf op de hoogte via onze socials, daar kondigen we elke maand aan welk thema aan de beurt is!

Elke maand krijg je tot de 15de om je foto’s door te sturen.

In januari konden we nog niet genoeg krijgen van alle feesten en was het thema eventfotografie. Voor februari gingen we de romantische tour op, hoe kan het ook anders tijdens de maand van de liefde? In maart kozen we voor dierenfotografie en april was de communiemaand. Voor mei was het thema commercial. Bekijk de posts op onze Instagram (januari - februari-maart-april)!

Voor juni is het thema 'LGBTQIA+': Stuur ons jouw mooiste beelden van mensen uit de LGTBQIA+ gemeenschap (dit kan van portret tot wedding tot reportage zijn) door vóór 15 juni : Stuur ons jouw mooiste beelden in via dit formulier (of naar info@beroepsfotografen.be)!

Daarnaast blijven we ook op onze academie jullie verhalen delen, jullie tentoonstellingen in de kijker zetten, jullie aan het woord laten om één van jullie foto’s te bespreken of promoten als mentor/ coach voor collega’s of amateurs die op zoek zijn naar begeleiding en advies!

Je kan onderstaand laten weten wat je graag zou willen delen (kunnen meerdere zaken zijn) en dan een tekst met beelden opladen. 

Zet bij je themafoto’s meteen ook je watermerk zodat meteen zichtbaar is welke foto bij welke fotograaf hoort!


© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments