Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Lid in de kijker

Als beroepsvereniging zetten wij onze leden graag in de kijker!

Dit doen we in de eerste plaats door jullie eigen pagina op deze website, maar sinds kort hebben we nog een extra tool! Zo willen we ook op onze academie verhalen van jullie delen, jullie tentoonstellingen in de kijker zetten, jullie aan het woord laten om één van jullie foto’s te bespreken of promoten als mentor/ coach voor collega’s of amateurs die op zoek zijn naar begeleiding en advies!

Je kan onderstaand laten weten wat je graag zou willen delen (kunnen meerdere zaken zijn) en dan een tekst met beelden opladen. Wij zullen dan bekijken ism onze partners als fotokot en shoot of het artikel bruikbaar is via hun kanalen en hoe we het zelf kunnen opnemen en verspreiden.

Ik wil in de kijker gezet worden

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

Fotograaf in de kijker

Enkel voor leden van beroepsfotografen.be

 

Als fotograaf is het belangrijk om zichtbaar te zijn op social media. Daarom zetten wij graag onze leden in de kijker op social media.

Ben jij fier op je werk en heb je een leuk verhaal? Wij doen ons best om zoveel mogelijk leden in de kijker te zetten maar het kan zijn dat je hier even op moet wachten. 

Wij kiezen de leukste verhalen eruit die een positief beeld tonen van de community.

Vul het formulier bovenaan in en wie weet kom jij ook in de kijker.

Neem zeker al een kijkje hoe wij je collega's in de spotlight hebben gezet: 

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments