Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Lid in de kijker

Als beroepsvereniging zetten wij onze leden graag in de kijker!

Inspireer en word geïnspireerd met de themafoto’s van de maand

Dit doen we in de eerste plaats door jullie eigen pagina op deze website, maar sinds kort hebben we nog een extra tool! Zo zetten we elke maand onze fotografen binnen één bepaalde niche in de kijker op Instagram!

Wil jij meer gezien worden? Dan is dit jouw kans!

Wat is jouw natuurlijke habitat als fotograaf? Vinden we jou tussen de menigte op een feest of festival, of bij het pasgetrouwde koppel? Misschien in de vroege ochtend tussen de bossen of net in de comfort van je eigen studio? Liever tussen dieren, mensen of gebouwen?

Er zijn heel wat uiteenlopende thema’s binnen de fotografie en ze hebben elk hun eigen charme:  in 2024 kiezen we elke maand een topic rond een eigenschap of begrip dat jezelf kan invullen. Zo hopen we al onze leden om in de kijker te zetten! Zo appreciëren we de kunst in al zijn facetten, en wie weet doet het je eens een nieuwe richting uitkijken of net een frisse blik geven op je eigen werk. 

Inspireer jij mee je collega-fotografen?

Wil jij gepromoot worden op onze socials voor jouw niche? Blijf op de hoogte via onze socials, daar kondigen we elke maand aan welk thema aan de beurt is!

Elke maand krijg je tot de 15de om je foto’s door te sturen. Zet in je themafoto ook je watermerk zodat meteen zichtbaar is welke foto bij welke fotograaf hoort!

Voor januari is het thema "Kleur in donkere dagen":  Hoe beeld jij kleur uit? Met kleurrijke beelden of op een andere manier? Vergroot dan jouw bereik door jouw foto's te delen via onze kanalen en de nieuwe Pinterest pagina! Mail jouw beelden naar communicatie@beroepsfotografen.be vóór 15 januari of via onderstaand formulier. We zijn heel benieuwd! 

Daarnaast blijven we ook op onze academie jullie verhalen delen, jullie tentoonstellingen in de kijker zetten, jullie aan het woord laten om één van jullie foto’s te bespreken of promoten als mentor/ coach voor collega’s of amateurs die op zoek zijn naar begeleiding en advies!

Je kan onderstaand laten weten wat je graag zou willen delen (kunnen meerdere zaken zijn) en dan een tekst met beelden opladen. 

Ik wil in de kijker gezet worden

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

Fotograaf in de kijker

Enkel voor leden van beroepsfotografen.be

 

Als fotograaf is het belangrijk om zichtbaar te zijn op social media. Daarom zetten wij graag onze leden in de kijker op social media.

Ben jij fier op je werk en heb je een leuk verhaal? Wij doen ons best om zoveel mogelijk leden in de kijker te zetten maar het kan zijn dat je hier even op moet wachten. 

Wij kiezen de leukste verhalen eruit die een positief beeld tonen van de community.

Vul het formulier bovenaan in en wie weet kom jij ook in de kijker.

Neem zeker al een kijkje hoe wij je collega's in de spotlight hebben gezet: 

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>