Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Jouw Fotowerk in de Schijnwerpers met Het Fotografiecircuit Vlaanderen!

Het Fotografiecircuit Vlaanderen werd opgestart in een periode toen er voor fotografen nog niet zoveel kansen waren om hun foto’s met een ruimer publiek te confronteren. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen; maar toch blijft het circuit aan een behoefte voldoen. Hieraan wordt beantwoord door permanent op maandelijkse basis een individuele tentoonstelling van een fotograaf  langs 17 cultuurcentra  in Vlaanderen te laten rondreizen.

Jaarlijks krijgen 10 nieuwe fotografen een kans. Bij de selectie wordt op de eerste plaats naar kwaliteit en variatie gezocht. Het circuit staat nog steeds open voor alle genres en benaderingswijzen.

De lijst van de fotografen die ooit aan het circuit deelnamen is indrukwekkend en velen hebben ondertussen hun weg gemaakt in het fotografisch landschap.

Het Fotografiecircuit Vlaanderen koos bewust voor de cultuurcentra als tentoonstellingsplatform. Inmiddels is er op elke locatie een vast publiek gegroeid, maar worden ook steeds de vele bezoekers aan de cultuurcentra, al of niet voorbereid, met het werk van de fotografen geconfronteerd.

Programmeren gebeurt per seizoen. Binnenkort gebeurt dit opnieuw voor de periode van september 2024 tot juni 2025.

BELANGSTELLENDEN KUNNEN HUN KANDIDATUUR STELLEN DOOR HET BEZORGEN VAN EEN REEKS VAN 8 à 10 FOTO’S ROND EEN ZELF VRIJ GEKOZEN THEMA EN EEN CURRICULUM EN TOELICHTING VOOR 15 APRIL 2024 AAN jan.van.broeckhoven@atv.be

 

Meer info : jan.van.broeckhoven@atv.be of 0496262618.

Of ontdek de werken van vorig jaar hier!


© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments