Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Startersinfo

Starten als fotograaf

Starten met een eigen zaak doe je niet op 1-2-3. Een goede voorbereiding is essentieel.
De beroepsvereniging begeleidt startende fotografen op diverse domeinen:

- op vlak van de te vervullen formaliteiten bij de opstart
- aangeven van informatiebronnen
- doorverwijzing naar begeleiding bij de opstart

Lerende Netwerken

Sinds enkele jaren organiseert de beroepsvereniging een peterschapsproject 'Lerende Netwerken" voor startende fotografen. Dit begeleidingstraject heeft als doel de beginnende fotograaf een leidraad te geven bij de start van een zaak.
Gedurende een 5-tal avonden gaat de beginnende fotograaf op verkenning in het fotografische landschap inzake goed zaken doen, prijsbepaling, klantenbinding, promotie. De avonden worden aangevuld met praktijkbezoeken bij collega-fotografen en leveranciers.

Meer over Lerende Netwerken...

Nuttige info voor starters

UNIZO lidmaatschap voor starters - Als starter-lid van de beroepsverenging (<1 jaar gevestigd als zelfstandig beroepsfotograaf) krijg je gratis het 'UNIZO lidmaatschap voor starters'. Dit geeft je een stevige duw bij de opstart en het welslagen van je zaak. Met het 'UNIZO lidmaatschap voor starters' krijg je toegang tot een pakket van gratis voordelen, die je als starter op de goede weg zetten en daadwerkelijk je kansen op succes verhogen. Een overzicht van de voordelen die je krijgt vind je op https://www.unizo.be/ik-wil-lid-worden.

www.liantis.be - Op deze site vind je alle advies en nieuws over de sociale zekerheid voor startende en gevestigde ondernemers. Starters kunnen on-line aansluiten. Klanten vinden, na login, gerichte info en hebben toegang tot hun e-dossier.

UNIZO houdt infosessies startende zelfstandigen - UNIZO organiseert maandelijks infosessies waarop je terecht kan voor algemene informatie rond het starten van een zaak. Deze infosessies zijn zeer praktijkgericht. Een niet te missen kans, om succesvol van start te gaan.
Info: www.unizo.be/starters

Flanders DC heeft ook een ondernemersgids met handige tools voor starters in creatieve sectoren. 

KMO-portefeuille - Info over het gebruik van de KMO-portefeuille.

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>