Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Geef je mening en jouw voorkeuren voor programmatie 2024!

Jouw mening is belangrijk voor ons! Om die reden ook een oproep naar jullie. Investeer 5 minuten van je tijd in deze anonieme bevraging. Zo krijgen wij zicht op jouw ervaringen, voorkeuren en beleving.

Bovendien krijgen we regelmatig de vraag om een lijst met beroepsfotografen in een bepaalde niche (en soms ook regio) te geven voor een opdracht. Daarom willen we een zo goed mogelijk overzicht hebben van onze beroepsfotografen met ervaring binnen bepaalde niches.

Gelieve in de bevraging enkel de niches aan te duiden waar je een portfolio van hebt op je website en/of socials en waar je duidelijk ervaring kan aantonen!
 
Dank je wel voor je inbreng! De resultaten vormen de leidraad voor onze werking in 2024. En de fotografen worden doorgegeven aan mogelijke opdrachthouders! 
Er wordt vaak op beroepsfotografen.be beroep gedaan om namen door te geven van fotografen in een bepaalde niche voor een opdracht. Om die reden vinden we het belangrijk een zo goed mogelijk overzicht te hebben van fotografen met ervaring binnen bepaalde niches zodat we gericht kunnen adviseren en een juiste lijst met mogelijke kandidaten in de gevraagde regio kunnen bezorgen. Gelieve enkel de niches aan te duiden waar je een portfolio van hebt op je website en/of socials en waar je duidelijk ervaring kan aantonen!
CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>