Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Routebeschrijvingen

OC 't Klooster, Brugstraat 11 in 9120 Vrasene

Veel van onze activiteiten vinden plaats in het ontmoetingscentrum 't Klooster in de Brugstraat 11 in 9120 Vrasene, een deelgemeente van Beveren.

Verlaat de E34 aan afrit 10 en volg de Provinciale Baan die overgaat in de Nieuwe Baan (N451) richting Vrasene. In het centrum van Vrasene, aan de kerk, sla je linksaf naar de Brugstraat.
De ingang van 't Klooster ligt in een smalle doorgang tussen de huizen, 50 meter om de hoek aan de linker kant. Er staat een wegwijzer aan deze doorgang.
Voor sommige activiteiten wordt de andere ingang van 't Klooster gebruikt aan de Nieuwe Baan 6.

Er is parkeergelegenheid aan de achterkant van de kerk en in de omliggende straten.

Routebeschrijving naar Kasteel La Motte in Sint-Ulriks-Kapelle

Sommige activiteiten van onze beroepsvereniging vinden plaats in Kasteel La Motte in Sint-Ulriks-Kapelle. Het kasteel is centraal gelegen in het land, dicht bij snelwegen en biedt ons een geschikte accomodatie.

Adres: Kasteel La Motte, Lumbeekstraat 20, 1700 Dilbeek (Sint-Ulriks-Kapelle)

*Vanop de Ring rond Brussel richting Bergen: Verlaat de Ring rond Brussel in Groot-Bijgaarden (afrit 11).

Variante 1: Sla links af de Robert Dansaertlaan op. Aan de eerste lichten rechts. Aan T rechtsaf tot aan het Marktplein van Groot-Bijgaarden. Hier linksaf de Brusselstraat in. Volg deze weg tot het centrum van St.-Ulriks-Kapelle (ong. 3,5 Km). Net voorbij de Kerk(straat) sla je achter de school rechts af. Na 200 m ligt rechts van je het Kasteel.

Variante 2: Sla rechts af de Robert Dansaertlaan op. Na 700 m op de rotonde de derde afslag nemen (bijna helemaal rond) naar de Brusselstraat. Volg deze weg tot het centrum van St.-Ulriks-Kapelle (ong. 4,5 Km). Net voorbij de Kerk(straat) sla je voorbij de school rechts af. Na 200 m ligt rechts van je het Kasteel .

*Vanop de E40 Gent–Brussel: Neem op de E40 de afrit 20 in Ternat, volg dan links de Assesteenweg. Al na 100 meter merk je links de weg naar St.-Ulriks-Kapelle (Nattestraat, overgaand in Wijmenierlaan). Op de rotonde de tweede afslag nemen naar de Brusselstraat. Hierna wachten je nog 3 Km en 5 verkeersplateaus. In ’t centrum van St.-U-Kapelle sla je aan de school 50 m voor de kerk links de Lumbeekstraat in. Na 200 m ligt rechts van je het Kasteel.

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments