Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Duik in FEP Awards en FEP Young Photographer Awards 2024

Het doel van deze wedstrijd is om bij te dragen aan de promotie van het fotografische beroep en om het niveau van professionele normen te verhogen. Het is de bedoeling om terechte erkenning te geven aan degenen die in deze sector werken volgens de hoogste kwaliteits- en professionaliteitsniveaus.

(De wedstrijd heeft geen winstoogmerk en alle ingezamelde vergoedingen worden gebruikt om de FEP en de bij de FEP aangesloten verenigingen te promoten.)

Dit jaar hebben we de regels enigszins aangepast, dus klik hier om op de hoogte te blijven.

En als je op zoek bent naar inspiratie of motivatie, kijk dan eens naar de winnende foto's en inzendingen van vorig jaar.

 
 
 

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments