Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Verfraai de Franse straten met jouw beelden tijdens de L'Été Des Portraits in Bourbon Lancy!

Grijp je kans om je werk te laten schitteren in de straten van Bourbon Lancy! Neem deel aan de wedstrijd van l'Eté des Portraits, zend jouw beelden in vóór 31 januari en maak kans op de ultieme beloning: jouw foto's die de stad verfraaien onder de Franse zon!

Maar dat is nog niet alles! We nodigen jullie ook uit om samen met ons het fotofestival te ontdekken tijdens de zomer van 2024, van 6 juli tot 9 juli. We verblijven in een gezellig groot huis in de buurt, genieten van heerlijke maaltijden (ontbijt en lunch/diner inbegrepen), nemen deel aan diverse activiteiten tijdens de openingsweek en krijgen zelfs een extra training over het opstellen van persberichten.

De prijs voor dit onvergetelijke pakket, inclusief 4 nachten verblijf, half pension, activiteiten en opleiding, bedraagt slechts €450. Meer info en inschrijven volgt snel!

Heb je interesse om samen met ons dit avontuur aan te gaan en l'Eté des Portraits te ontdekken? Laat het ons weten via mail aan info@beroepsfotografen.be! Samen maken we van deze zomer een fotografisch hoogtepunt en zetten we de Belgische professionele fotografie ook deze keer weer op de Franse kaart!

Scan de QR code of klik hier om in te schrijven!

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments