Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Vertegenwoordig jij Team Belgium op de Olympische Spelen voor de fotografie? Selecteer nu je beste beelden!

Elk jaar stellen wij een Belgische Team van professionele fotografen samen om ons land te vertegenwoordigen in de World Photographic Cup!

Een selectie in Team Belgium is een hele prestige en geeft je veel visibiliteit!

Bovendien krijg je een podiumplaats en jouw beeld op een prachtige print tijdens het jaarlijkse fotografenfeest!

“Een wereldwijde finaleplaats in deze unieke wereldbeker beroepsfotografie is een mooie bevestiging en brengt een zeker prestige met zich mee. Dat voel je vooral wanneer klanten jou bij elkaar hierdoor gaan aanprijzen." Jürgen de Witte

Er zijn 8 categorieën en je mag maximum 3 foto’s per categorie indienen:

Kickstart jouw carrière bij beroepsfotografen.be

Ben je een bachelor- of masterstudent met interesse in marketing en eventmanagement?
Wil je praktijkervaring opdoen naast je studie?

Dan zit je bij beroepsfotografen.be goed!

Want als stagair bij beroepsfotografen.be kom je terecht in een innovatieve onderneming boordevol mogelijkheden. Je leert er niet enkel hoe je beroepsfotografen.be mee op de kaart zet, maar ook hoe jij fotografen kan helpen met hun zichtbaarheid. Je doet ervaring op bij de organisatie en uitvoering van events die je zelf uitdenkt! 

Wie zijn wij?

beroepsfotografen.be is de beroepsvereniging voor professionele video- en fotografen. We verbinden, inspireren en helpen beeldmakers groeien. Wij komen op voor hun belangen en zorgen voor een sterke ondersteuning! Daarnaast zorgen we voor collegiale contacten, netwerking, advies en vorming. We houden beroepsfotografen op de hoogte van wat er gebeurt in het fotografisch -en ondernemerschapslandschap en staan hen bij met raad en daad. Bij beroepsfotografen.be staan professionele fotografen niet alleen voor!

Weekend van de Klant 2022

Op 1 en 2 oktober vieren we de zesde editie van Weekend van de Klant. Ook dit jaar wordt er een grootschalige mediacampagne georganiseerd op radio en tv, in de krant en magazines, op internet en sociale media, ter promotie van de (fysieke) handel in ons land. Het is het ideale moment om jouw onderneming in de kijker te zetten en jouw klanten te bedanken met een lekkere attentie of leuke actie!

Inschrijven blijft ook deze editie helemaal gratis voor jou als ondernemer, en kan voor 11 september. Bovendien ontvang je een gratis pakketje met promomateriaal


De resultaten van de FEP awards en de WPC awards zijn bekend!

Afgelopen weekend trokken we met een groep Belgische beroepsfotografen naar Rome om daar de FEP awards en de WPC awards bij te wonen. Proficiat aan alle genomineerden en aan de winnaars! Klik op 'lees verder' voor de resultaten!


Beroepsfotografen.be in de bres voor Oekraïne

We verzamelden € 750 ten voordele van Oekraïne 12-12, dankzij jullie!

Samen met de organisatie kunnen we zo de inwoners van Oekraïne een hart onder de riem steken door te helpen bij het voorzien van een onderdak, beschuttingsmateriaal, zuiver drinkwater, voeding, gezondheidszorg maar ook aan bescherming en psychosociale traumabehandeling. 


Korting op abonnementen Shoot en Pf Magazine voor beroepsfotografen

Leden krijgen meer! Als lid krijg je mooie kortingen op twee toonaangevende tijdschriften rond fotografie.

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België en Nederland, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische en Nederlandse fotografen.

Als lid van beroepsfotografen.be kan je nu met korting een abonnement afsluiten op Shoot. Je betaalt slechts € 40 in plaats van € 48. Je ontvangt dan een jaar lang - dat zijn 8 nummers - Shoot in jouw brievenbus en digitaal in je mailbox.




Doe mee met de nieuwe Flairactie!

beroepsfotografen.be organiseert weer een nieuwe actie met Flair! Bied de lezers van Flair een fotoshoot aan 50% korting aan!

In ruil voor deze aantrekkelijke korting, biedt Flair jou in hun pocket een redactionele integratie. Ze zorgen voor een leuke beschrijving van je zaak, lijsten het Flairaanbod en de voorwaarden nog even op en maken het geheel af met een leuk beeld.

Je hebt de mogelijkheid een eigen shoot naar keuze samen te stellen voor de flairlezers. Je beslist zelf welk pakket je aanbiedt, aan welke prijs en welke extra’s je er eventueel bijgeeft. Jouw actie komt zowel in de pocket rond het magazine als online en geeft je zaak dus zowel fysieke als online zichtbaarheid.

Het magazine komt 31 mei uit wat wil zeggen dat je actie de hele zomer loopt van 31/05 tem 31/08.

Daarnaast kan je ook een supplement aanrekenen voor extra afdrukken, digitale bestanden, vergrotingen of andere bijkomende bestellingen. Opgelet: lezers zijn niet verplicht om gebruik te maken van deze supplementen.


Gefeliciteerd aan alle genomineerden voor de FEP Awards 2022!

Ook dit jaar zijn weer heel wat Belgische fotografen genomineerd voor de FEP Awards.

In de categorie Domesticated Animals:

  • Pieter Clicteur
  • Kat De Laet
  • An Smedts


In de categorie Fashion & Beauty:

  • Joeri Peeters
  • Bert Daenen


In de categorie Illustration & Fine Art:

  • Carine Van Gerven


In de categorie Nature:

  • Ann Coppens

 


Proficiat aan alle genomineerden!

Ook zijn twee van onze leden genomineerd voor de FEP Young Photographer Award. Gefeliciteerd aan Kat De Laet en Raïs De Weirdt!


Open Brief : uw ‘vals goede idee’ om gemeentehuizen zélf pasfoto’s te laten nemen wordt economisch bloedbad.

De fotografiesector bundelt de krachten om op te treden tegen het initiatief van de overheid om de gemeentes zelf hun pasfoto's te laten nemen. Lees de open brief hier: live_enrolment_-_open_letter_NL-FR.pdf

Hier vind je het overzicht van de gepubliceerde persartikels:

Vlaamse media:


Nieuw ledenvoordeel! Krijg gratis toegang tot de Unizo Online Ondernemersacademie!

Dit jaar zijn de mogelijkheden om te groeien als ondernemer groter dan ooit! Vanaf nu kan je als lid van beroepsfotografen.be en UNIZO ook alle masterclasses, opleidingen en webinars op de Online Ondernemerscademie van Unizo bekijken. En dat helemaal gratis!

Als fotograaf heb je voortaan dus niet alleen de kans om je vaktechnische skills te verbeteren via onze eigen Academie. Er gaat ook een hele wereld aan ondernemersgerelateerde expertise open die ongetwijfeld van pas zal komen in je carrière.

Zo is er bijvoorbeeld de Masterclass Communiceren. Daarin leer je hoe je als bedrijf/ondernemer het best communiceert met je klanten, op welke manier je content schrijft die aanzet tot lezen en hoe je de sociale media van je bedrijf op een succesvolle manier aanpakt.


Inhoud syndiceren

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>