Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Canon

Vraag het aan … Canon

22 september - webcafé over Canon lenzen

In samenwerking met Canon organiseren we een webcafé rond het thema "Canon lenzen". Om te zorgen dat iedereen aan het woord kan komen is het aantal deelnemers beperkt.

Heb je vragen zoals: "Ik overweeg een EOS R camera, kan ik dan mijn EF-lenzen blijven gebruiken? Verlies ik dan kwaliteit?", dan kan je die tijdens het webcafé zelf stellen. Je kan ook meteen je vraag doorgeven bij je inschrijving, dan komt ze zeker aan bod!

Het verschil met een webinar is dus dat de groep beperkt is en dat iedereen kan meepraten.  Product specialist Joachim Devedeleer van Canon geeft een antwoord op al je vragen!

Voor dit webcafé met Canon op 22 september hebben we 2 sessies voorzien:

je kan kiezen voor de ochtendsessie (9u30-11u) of de avondsessie (19-20u30).

Schrijf je snel in, want er zijn slechts 12 plaatsen per sessie!

Canon - Gouden Partner van De Beroepsfotografen

Ontdek al het nieuws en de nieuwste producten van Canon via deze link.

Samen met Canon organiseren we regelmatig boeiende webinars en andere workshops en events. Bezoek hun pagina op de academie om ze allemaal terug te vinden: Canon (beroepsfotografen.be)

De contactpersoon van de Canon Professional Services (CPS) is Jan De Block en contactpersoon/product specialist Joachim Devedeleer.

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments