Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

DJI A&C Systems

DJI

Het merk voor drones

“Creativiteit vormt de kern van elke droom. Elk idee, elke sprong die onze wereld verandert, begint met de visie van getalenteerde makers. Bij DJI geven we deze makers de tools die ze nodig hebben om hun ideeën tot leven te brengen.

Onze producten stellen hen in staat om beelden vast te leggen die ooit onbereikbaar waren. Onze vlieg- en camerastabilisatiesystemen herdefiniëren de plaatsing en beweging van de camera. Met DJI-producten worden elke dag fantastische foto's en video's, dierbare persoonlijke herinneringen en hoogwaardige professionele beelden vastgelegd, in alle uithoeken van de wereld.

We doen dit door een hoge toewijding aan R&D, een cultuur van constante innovatie en nieuwsgierigheid, en een focus op het transformeren van complexe technologie in gebruiksvriendelijke apparaten.”

Master the Unseen met de DJI Inspire 3

De DJI Inspire 3. De nieuwe professionele camera drone die fotografie naar een een ongekend hoog niveau brengt. Op het hoogtepunt van luchtcinematografie biedt DJI Inspire 3 ongekende workflow-efficiëntie, camerataal en creatieve vrijheid. Deze alles-in-één 8K-cameradrone stelt professionele filmmakers in staat om het potentieel van elke opname volledig te maximaliseren en het ongeziene onder de knie te krijgen.

De nieuwe DJI Mini 3, So Fly!

"Begin deze maand heeft het drone merk DJI de DJI Mini 3 geintroduceerd. De DJI Mini 3 is de opvolger van het populaire instapmodel, de DJI Mini 2. De DJI Mini 2 staat bekend om zijn compactheid, beeldkwaliteit en dat het echt een lichtgewicht is. Het perfecte instapmodel voor mensen die graag kennis zouden willen maken met de drone wereld. De DJI Mini 2 en uiteraard zijn opvolger, de DJI Mini 3, hebben een gewicht onder de 250 gram waardoor er voor gebruik geen vliegbewijs behaald hoeft te worden.

Nu Introduceerd DJI graag de DJI Mini 3. De DJI Mini 3 is een compacte, ultralichte cameradrone die is gebouwd voor avontuur. Het beschikt over een langere batterijduur, gedetailleerde 4K HDR-video en leuke functies zoals True Vertical Shooting voor opnamen die zijn geoptimaliseerd voor sociale media. Of je nu een epische roadtrip vastlegt of gewoon een dag in je eigen achtertuin, Mini 3 is er helemaal klaar voor.”

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>