Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

DJI A&C Systems

DJI

Het merk voor drones

“Creativiteit vormt de kern van elke droom. Elk idee, elke sprong die onze wereld verandert, begint met de visie van getalenteerde makers. Bij DJI geven we deze makers de tools die ze nodig hebben om hun ideeën tot leven te brengen.

Onze producten stellen hen in staat om beelden vast te leggen die ooit onbereikbaar waren. Onze vlieg- en camerastabilisatiesystemen herdefiniëren de plaatsing en beweging van de camera. Met DJI-producten worden elke dag fantastische foto's en video's, dierbare persoonlijke herinneringen en hoogwaardige professionele beelden vastgelegd, in alle uithoeken van de wereld.

We doen dit door een hoge toewijding aan R&D, een cultuur van constante innovatie en nieuwsgierigheid, en een focus op het transformeren van complexe technologie in gebruiksvriendelijke apparaten.”

Ontdek de DJI Osmo Pocket 3

For Moving Moments

 

Ben je op zoek naar de ultieme oplossing om je meest waardevolle momenten vast te leggen? Maak kennis met de gloednieuwe DJI Osmo Pocket 3 - de camera die de manier waarop je content vastlegt, voorgoed zal veranderen. Met krachtige functies en indrukwekkende prestaties is de DJI Osmo Pocket 3 jouw perfecte metgezel voor het vastleggen van herinneringen.

Baanbrekende beeldkwaliteit
Dankzij de geavanceerde 1-inch CMOS-sensor biedt de DJI Osmo Pocket 3 ongeëvenaarde beeldkwaliteit. Met de mogelijkheid om video's op te nemen in 4K met maar liefst 120 frames per seconde, worden je opnamen levendiger en gedetailleerder dan ooit tevoren. Elk moment wordt vastgelegd met verbluffende helderheid.

Een geheel nieuwe kijk op filmen

De DJI Osmo Pocket 3 is ontworpen met de creatieve behoeften van contentmakers in gedachten. Het 2-inch roteerbare touchscreen geeft je de vrijheid om zowel horizontaal als verticaal te filmen, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om unieke en boeiende content te creëren. Dit maakt de Pocket 3 de ideale camera in handformaat voor vloggers, avonturiers en iedereen die het verhaal van hun leven wil vertellen.

Slimme functies voor de beste opnamen
De DJI Osmo Pocket 3 beschikt over geavanceerde functies zoals ActiveTrack 6.0 met Face Auto-Detect mode en Dynamic Framing mode. Hiermee kun je altijd de focus houden op je onderwerp, zelfs als je handsfree filmt. Dit betekent dat je moeiteloos professioneel uitziende beelden kunt vastleggen, ongeacht de omstandigheden.

Stabiliteit en geluid van studiokwaliteit
Met de ingebouwde 3-assige stabilisatie blijven je opnamen soepel en vrij van trillingen, zelfs als je onderweg bent. Bovendien biedt de DJI Osmo Pocket 3 stereorecording, zodat je niet alleen scherpe beelden vastlegt, maar ook helder en levendig geluid voor een meeslepende kijk- en luisterervaring.

Voor elke creatieve ziel
De DJI Osmo Pocket 3 is de camera voor iedereen die streeft naar perfectie in het vastleggen van bewegende momenten. Of je nu een gepassioneerde vlogger, avonturier of amateurfilmmaker bent, de Pocket 3 biedt de kracht en precisie die je nodig hebt om je verhalen tot leven te brengen.

Kies vandaag nog voor de DJI Osmo Pocket 3 en ontdek een wereld van onbegrensde creativiteit. Laat je inspireren en creëer content die mensen zal betoveren. DJI Osmo Pocket 3 – For Moving Moments. Vind hem binnenkort in de eerste DJI BeNeLux Winkel!

Vliegende Start

DJI opent Eerste Benelux Store in Den Haag op 3 november!

Op 8 november 2023 gaat de langverwachte DJI Store in de Benelux officieel open, en wel in The Mall of the Netherlands in Den Haag. De winkel belooft een paradijs te zijn voor drone-liefhebbers, tech-enthousiastelingen en iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste en meest geavanceerde drones en technologische snufjes.

De DJI Store biedt een unieke ervaring, waar klanten de nieuwste DJI-drones en accessoires kunnen bewonderen, testen en kopen. Of je nu een professionele dronepiloot bent of gewoon op zoek bent naar een geweldig cadeau, de DJI Store heeft voor elk wat wils.

Om de opening te vieren en om droneliefhebbers samen te brengen, lanceert de DJI Store ook haar officiële Instagram-account met de handle @djistore_thehague. Hier kunnen volgers op de hoogte blijven van de nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen, evenementen en meer.

De winkel heeft als doel niet alleen een plek te zijn waar producten worden verkocht, maar ook een community op te bouwen van gelijkgestemde individuen die hun passie voor drones en technologie delen. Volg @djistore_thehague op Instagram en word lid van deze gemeenschap.

De DJI Store in Den Haag wordt de ultieme bestemming voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van drones en innovatieve technologie. Bezoek dus op 8 november in The Mall of the Netherlands en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van DJI.

<p>DJI The Hague store opening for professional photographers</p>

Maak kennis met de DJI Mini 4 Pro

Jouw ultieme, avontuurlijke partner!

Til je luchtfotografie- en videografiespel naar een hoger niveau met de DJI Mini 4 Pro, de drone van de volgende generatie die veel te bieden heeft in een compact formaat! Of je nu een professional bent of net aan je drone-avontuur begint, deze geavanceerde drone is de perfecte keuze om adembenemende momenten vanuit de lucht vast te leggen.

Ongeëvenaarde cameraprestaties

Met zijn krachtige 1/1.3-inch CMOS-sensor levert de DJI Mini 4 Pro verbluffende 4K-video en 48MP-foto's die je sprakeloos zullen achterlaten. Hij is uitgerust met een instelbaar diafragma voor heldere en scherpe opnames onder alle lichtomstandigheden, waardoor jouw content opvalt.

Geavanceerde vliegmodi

Boordevol intelligente vliegmodi zoals ActiveTrack 360°, Point of Interest en QuickShots, maakt de DJI Mini 4 Pro het maken van professionele opnames makkelijker dan ooit. Zijn nauwkeurige objecttracking en obstakelvermijdingsfuncties stellen je in staat je te concentreren op je onderwerp, terwijl de drone het vliegen voor je regelt.

Draagbaarheid herdefinieerd

Met een gewicht van slechts 249 gram is de DJI Mini 4 Pro ongelooflijk compact en vouwt hij zo klein op dat hij in de palm van je hand past. Dit betekent dat je hem overal mee naartoe kunt nemen, klaar om prachtige luchtopnames te maken wanneer je maar wilt.

Veiligheid voorop

DJI's toewijding aan veiligheid is duidelijk te zien in de Mini 4 Pro, met uitgebreide veiligheidsfuncties zoals Return to Home en Omnidirectionele Obstakeldetectie, die je drone uit gevaar houden.

Klaar om je creativiteit naar nieuwe hoogten te brengen? Til je content naar een hoger niveau met de DJI Mini 4 Pro, de drone die jouw visie kracht bijzet. Laat je verbeelding de vrije loop en leg de wereld van bovenaf vast zoals nooit tevoren.

Haal die van jou vandaag en ontdek de eindeloze mogelijkheden met de DJI Mini 4 Pro. Mini to the Max.

 

Master the Unseen met de DJI Inspire 3

De DJI Inspire 3. De nieuwe professionele camera drone die fotografie naar een een ongekend hoog niveau brengt. Op het hoogtepunt van luchtcinematografie biedt DJI Inspire 3 ongekende workflow-efficiëntie, camerataal en creatieve vrijheid. Deze alles-in-één 8K-cameradrone stelt professionele filmmakers in staat om het potentieel van elke opname volledig te maximaliseren en het ongeziene onder de knie te krijgen.

De nieuwe DJI Mini 3, So Fly!

"Begin deze maand heeft het drone merk DJI de DJI Mini 3 geintroduceerd. De DJI Mini 3 is de opvolger van het populaire instapmodel, de DJI Mini 2. De DJI Mini 2 staat bekend om zijn compactheid, beeldkwaliteit en dat het echt een lichtgewicht is. Het perfecte instapmodel voor mensen die graag kennis zouden willen maken met de drone wereld. De DJI Mini 2 en uiteraard zijn opvolger, de DJI Mini 3, hebben een gewicht onder de 250 gram waardoor er voor gebruik geen vliegbewijs behaald hoeft te worden.

Nu Introduceerd DJI graag de DJI Mini 3. De DJI Mini 3 is een compacte, ultralichte cameradrone die is gebouwd voor avontuur. Het beschikt over een langere batterijduur, gedetailleerde 4K HDR-video en leuke functies zoals True Vertical Shooting voor opnamen die zijn geoptimaliseerd voor sociale media. Of je nu een epische roadtrip vastlegt of gewoon een dag in je eigen achtertuin, Mini 3 is er helemaal klaar voor.”

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments