Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Laminamarc

Laminamarc is een Spaans familiebedrijf dat zich uitsluitend toelegt op framing voor professionals in de fotografische, decoratieve, reclame, enz ...

De kwaliteit van materialen en processen staat centraal in onze producten, naast de meest actuele ontwerpen en zorgvuldige aandacht voor al onze klanten.

Sinds de oprichting in 2000 werd Laminamarc geboren met het idee om een uniek kader op de markt te brengen, twee decennia later blijft het doel hetzelfde, om verschillende, unieke en hoogwaardige producten te creëren.

Ontdek hier waar Laminamarc voor staat!

 

Laminamarc op de Photodays!

Breng een bezoekje en ontvang 50% korting

Uitsluitend voor de beursbezoeker wordt er een demo set aangeboden met 50% korting om zo makkelijke en voordelig een start te kunnen maken met deze prachtige wanddecoraties.

iBeeld nu ook agent van Laminamarc in Nederland en België

Ibeeld Fotopresentatie is de agent voor Laminamarc in België en Nederland. Het Spaanse bedrijf Laminamarc levert een prachtige collectie Fine Art wanddecoaraties in diverse uitvoeringen.

Ontdek wat jouw collega fotografen ervan vonden:'

Heel onderscheidend'

'Nog niet eerder gezien'  

'Zeer mooi afgewerkt'   

'Schoon product'

'Dat geeft goesting'

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments