Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Ken jij de groot-formaat printers van Fujifilm al?

Dat de FUJIFILM X Series en GFX System camera’s erg kwalitatief zijn weten jullie zonder twijfel. Al die mooie foto’s verdienen ook professionele afdrukken. Dat kan je als fotograaf ook aan je klant aanbieden, een interessante extra service. FUJIFILM biedt tal van uitgebreide printoplossingen, met vaak interessante leaseformules en een uitstekende – eigen! – technische dienst.

 

Zie je het groot?

Fujifilm biedt je tal van groot-formaat printproducten:

-        FUJIFILM/EPSON SureColor Printers aan aantrekkelijke prijzen

-        Een indrukwekkende reeks van hoogkwalitatieve FUJIFILM professionele inkjet media

-        Ultrachrome HD en Ultrachrome Pro 12 pigment inkten voor perfecte en duurzame prints

-        De juiste software om alles in goede banen te leiden

-        En de FUJIFILM expertise voor het juiste kleurbeheer

-        Op de print-it-large.eu website vind je alle informatie en inspiratie

Over inspiratie gesproken! Tegenwoordig heb je meer nodig dan enkel standaard aangekochte prints om je interieur aan te kleden. Iedereen wil zijn of haar persoonlijke touch toevoegen. Inspireer jouw klanten en wijs hen op de vele Fujifilm Wall Decor printoplossingen om hun eigen beelden of creaties te realiseren. Enkele van de vele mogelijkheden: fine art metal of dibond panelen, canvas of fotobloks voor een extra diepte-effect, combi’s van prints met een leuke kader en zelfs de eenvoudige fotoprints vormen originele muurdecoratie dankzij Pinterest inspiratie. Neem zeker een kijkje op mywalldecorbyfujifilm.eu.

Handiger met de juiste software

Jij wil natuurlijk zo efficiënt mogelijk werken. Daar steekt Fujifilm ook een handje toe. Met de DRYLAB software creëer je je eigen compacte droge minilab. Deze software is de perfecte aanvulling op de Frontier inkjet printers (DE100, DX100), dit met een minimale investering. Zo biedt de software de mogelijkheid om een afdruktaak over meerdere printers te verdelen én op verschillende papiersoorten (lustre, gloss, silk, fine art matt of satin!). Je wint meteen aan printcapaciteit.

DRYLAB laat ook toe om rechtstreeks kleuren, densiteit, scherpte, gamma en het histogram te regelen. Je kan zeer eenvoudig de foto’s bijsnijden of het formaat vergroten. Autocorrectie en snel indexprints maken behoort ook tot de mogelijkheden. Bovendien biedt DRYLAB een rechtstreekse link naar het pasfotoprogramma IDpro8.

Met DRYLAB heb je er dus meteen een slimme assistent bij.

Soms moet je strikt de regels volgen!

Foto’s voor de identiteitskaart of paspoort. Een belangrijke activiteit voor veel fotografen, maar wel een met strikte regels. Hier biedt de ID software de juiste hulp. Deze software is uitgerust met een automatische detectie van het gezicht en de biometrische kenmerken. Geavanceerde algoritmen detecteren in een mum van tijd hoofd, gezicht, neus, oren, ogen, mond, haar en positie van het hoofd. Ook reflecties, belichtingsverschillen of onder- en overbelichting ontsnappen niet aan dit alziend oog. In amper 0.2 seconden zet de ID software dit allemaal goed, volgens de Belgische en internationale vereisten.

De ID software is compatibel met de FUJIFILM ASK 500 dye-sublimatie printer en de Frontier S DE-100 inkjet printer.

Met een betrouwbare technische dienst
FUJIFILM Belgium verzorgt zelf de technische ondersteuning voor de installatie en dienst naverkoop voor machines, printers en kiosken met inkjettechnologie: DX100, DE100, DL/600/650/CX3240, ASK500, kiosken en applicaties. Vanaf 1 april van dit jaar kunnen we hiervoor rekenen op onze nieuwe collega, Didier Verkindere, met zijn lange en uitgebreide ervaring op dit vlak.

En het kostenplaatje?
We kunnen je tal van interessante leasingformules of uitbreiding van garantie voorstellen. Zo kan je veilig en snel een voor jouw geschikte fotoprintoplossing aanschaffen en je portfolio voor je klanten uitbreiden.

Meer info nodig?

Contacteer onze collega’s Nathalie Delbrouck of Luc Vicca. Ze bespreken graag met jou de verschillende mogelijkheden en een gepaste oplossing. Wil je onze producten eerst met eigen ogen zien? Dan regelen we met plezier een bezoek aan onze showroom in Zaventem voor een demo, strikt volgens coronamaatregelen en in alle rust.

NIEUW JAAR, NIEUWE PARTNER

Gloednieuw platform voor fotografen

PICSMENTOR verbindt professionele fotografen met het brede publiek van fotoliefhebbers.Registreer je en verspreid je opleidingsaanbod in eigen streek!

Fotocursus, workshops, reisfotografie, foto-ervaringen: Deel je passie en kennis als fotograaf met het grote publiek. Je bent volledig vrij in het creëren van je eigen activiteiten!

Je hebt twee opties: Enerzijds kan je je eigen unieke foto-ervaringen aanbieden waarbij jevolledige vrijheid hebt in het onderwerp, het aantal deelnemers, de locatie, de prijs enz…voorbeelden hiervan zijn : ‘Foodfotografie met lunch inbegrepen” of een workshop ‘Leer de essentials van Boudoir Fotografie in 3u’.

Anderzijds heb je de gebruiksklare en pedagogisch ondersteunende cursussen van THE PHOTO ACADEMY tot jouw beschikking staan, voor wie een complete en reeds volledig uitgewerkte cursus wil aanbieden, deze zijn toegankelijk mits een toeslag. Maar, aangezien wij deze kans niet aan jullie voorbij konden laten gaan hebben we een mooi voordeel voor onze leden: 2 kortingscodes waarmee je meteen cursussen kan aanbieden!

Interesse? Vul onderstaand formulier in en ontvang je code!

Let op! Aanbod enkel geldig voor leden van de Beroepsfotografen. 

Creative Shelter - Gouden partner van De Beroepsfotografen

Belastingen besparen dankzij auteursrechten

Voor onze inspiratie avond rond auteursrechten kwamen we in contact met Creative Shelter die een interessante totaaloplossing uitwerkte voor de soms wat ingewikkelde procedures rond auteursrechten innen.

We zagen de meerwaarde van een samenwerking meteen in en ook zij zijn partner in 2020! Bovendien bieden ze voor onze leden een speciale korting aan op de eerste factuur!

Ontdek in het filmpje hoe het werkt!

Canon - Gouden Partner van De Beroepsfotografen

Ook Canon werd eind 2019 terug partner en ook met hen zullen we in de loop van 2020 nog fijne ontmoetingen organiseren. 

De contactpersoon van de Canon Professional Services (CPS) is en contactpersoon/product specialist Joachim Devedeleer.

“We weten dat het verschil tussen een goede en een spectaculaire foto een kwestie van milliseconden is en dat de staat van je camera het verschil kan maken. Wanneer je je registreert bij Canon Professional Services, staan we voor je klaar als er iets misgaat. Daarnaast willen we je inspireren de grenzen op te zoeken wanneer alles goed gaat.

Als CPS-lid kan je genieten van priority support, een versnelde reparatieprocedure, mogelijkheid tot uitleen van producten wanneer jouw toestel in reparatie is, internationale ondersteuning en toegang tot exclusieve evenementen en ervaringen.”

Nikon opnieuw partner van de Beroepsfotografen

Nikon opnieuw partner in 2019 en we organiseerden dat jaar een boeiend programma rond reportagefotografie.

Ook in 2020 blijven ze partner en zullen we samen nog mooie events organiseren.

De contactpersoon van de Nikon Professional Services bij Nikon is Maarten Goossens.

Picsmentor

Geld verdienen door je passie te delen!

Eind 2019 kwamen we in contact met Picsmentor! Dit project is voortgevloeid uit The Photo Academy, die al sinds 2008 praktische en technische fotografieworkshops aanbieden om mensen meer kennis te geven over hun camera en zowel digitaal als film, en fotografen opleidine om hun kennis te verspreiden. Picsmentor gaat nog verder en biedt ook andere fotografie ervaringen aan. Via het platform komen fotografen gemakkelijk in contact met klanten en kunnen ze hun activiteiten beter promoten. 

Nieuw partnerbedrijf Sony

Juli 2017

Wij zijn verheugd in de samenwerking met Sony Benelux als nieuw partnerbedrijf.

Sony Benelux, part of Sony Europe Limited
Da Vincilaan 7 - D1, 1935 Zaventem, Belgium

www.sony.be

Fotokartonnage De Crem

Fotokartonnage De Crem brengt jullie graag vrijblijvend een bezoekje om hun nieuwe producten voor te stellen
(Wanddeco, USB-presentatie, digi blokboeken, glasboxen, photoblocs, vouwboekjes, kartonnage)

Mail hen gerust voor prijslijsten of een afspraak.
Gerlinde De Crem
Ninovesteenweg 182
9320 Erembodegem
tel. 053 21 68 05
www.fotokartonnagedecrem.com 
fotokartonnagedecrem@skynet.be

ChromaLuxe / Universal Woods EMEA

Welkom aan ons nieuw partnerbedrijf

www.chromaluxe.com

We zijn blij jullie een nieuw partnerbedrijf te kunnenvoorstellen:

ChromaLuxe

Met behulp van sublimatietechnieken kunnen foto’s op ChromaLuxe aluminium afgedrukt worden. Zij vormen mooie wanddecoraties.

ChromaLuxe fotopanelen zijn krasvast, kleurvast en UV-bestendig. Bovendien zijn ze bestand tegen chemische en/of andere agressieve schoonmaak middelen. De
verwachte levensduur van ChromaLuxe bedraagt tot 150 jaar.

Zij zullen aanwezig zijn op het fotografisch event in Vrasene op 10 juni 2013 en de verschillende afwerkingen en het totale assortiment aan mogelijkheden tonen. 

Universal Woods EMEA
Industrieweg 7
2850 Boom

Tel. +32 (3) 870.54.03
BE 0837.657.752
www.chromaluxe.com
www.unisub.com
www.universalwoods.com

Fotokartonnage De Crem

www.fotokartonnagedecrem.be

Fotokartonnage De Crem

Wij stellen graag Fotokartonnage DE CREM voor.

Hun boodschap:

De kunst van het boekbinden en vakmanschap sinds 1950 te integreren in dit digitaal tijdperk is voor ons de uitdaging die ons bedrijf jong en fris houdt.
Samen met jullie originaliteit en creativiteit zijn wij ervan overtuigd dat uitwisseling van visies, de inspiratiebron van de toekomst is.
Waar je goed in bent, daar moet je voor gaan. Dit is onze filosofie.
Onze ideeën en visies kunnen echter alleen maar succesvol zijn door jullie creativiteit en vertrouwen. We hopen op een schitterende samenwerking met partners en leden.

Fotokartonnage De Crem
Ninovesteenweg 182
9320 Erembodegem (Aalst)
tel. 053 216805
info@fotokartonnagedecrem.be
www.fotokartonnagedecrem.be

Fujifilm Europe NV - nieuw partnerbedrijf

April 2012

De Nationale Vereniging van Beroepsfotografen ging een nieuwe samenwerking aan met Fujifilm Europe nv.

De verkoops- en distributieactiviteiten van Belgian Fuji Agency in Wavre werden overgenomen door FUJIFILM EUROPE NV.
Paul Ameel, Dirk Muyldermans en de medewerkers van de afdeling ‘Imaging’ van Fujifilm opereren voortaan vanuit Zaventem.

Fujifilm verdeelt
volgende producten:

- Finepix toestellen met de nieuwe professionele X-serie
- de Epson printers, bijhorende consumables en RIP software
- minilabs, printing media en accesoires
- Ask, dey-sub printers en printstations
- Vanguard tassen en statieven
- Fuji recording media (DVD's, enz.)
- "Wunderbar" spieramen voor canvas
- Euromedia consumables voor printing solvent en waterbase
- X-Rite 

FUJIFILM Europe NV
Excelsiorlaan 39
B-1930 Zaventem
tel. 03-778 82 20
info_feb@fujifilm.eu
dirk_muyldermans@fujifilm.eu 
www.fujifilm.be

© 2020 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>