Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

DECREM ACTIE VERLENGD TOT 31 DEC

WIN jouw foto op dibond, frame of woodbloc

Actie Booming 'Newborn' Shooting. Win jouw foto op dibond, frame of woodbloc.

Na een bewogen jaar, wordt dit een mooi en dolgelukkig jaar voor jullie en je prinsje of prinsesje.

Boek een onvergetelijke fotoshoot bij een professionele fotograaf naar jouw keuze
& maak kans op één van onze schitterende prijzen.

 

  1. laat jouw prins/prinsesje fotograferen door een fotograaf naar keuze
  2. laat jouw fotograaf ons jouw mooiste, origineelste of leukste foto bezorgen 
  3. maak kans op één van onze schitterende prijzen

 

Meer info? Ontdek het hier.

Inruilactie van Hensel verlengd!

Ruil je oude toestellen nu tem 31 december

Het inruilaanbod voor uw oude apparatuur!

In veel fotostudio’s zijn er verschillende oude flitsers die vaak om verschillende redenen, niet meer worden gebruikt. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om deze oude apparatuur te gebruiken voor een nieuwe aankoop als onderdeel van een inruilcampagne

Veel geld terug!

Wanneer u een nieuwe flitser of generator koopt, krijgt u voor uw oude (defecte) apparatuur veel geld terug. Hier enkele voorbeelden wat u terugkrijgt voor uw oude apparatuur.

  • U krijgt minimaal € 135,00 inruilkorting op een Integra 500 Plus
  • Zelfs € 215,00 inruilkorting op een Expert D-500 flitser
  • En bij een nieuwe TRIA 24 SF generator krijgt u zelfs € 305,00 inruilkorting.

 

Waar wacht je op? 

Als lid van beroepsfotografen.be krijg je een snellader cadeau van onze partner iLabo! 

Helemaal GRATIS aan te vragen tot 3 september!

Als beroepsfotograaf werk je graag met materiaal dat in topvorm is.

Wel, goed nieuws! Met de snellader van Baseus kan je 2 toestellen tegelijkertijd opladen.

En het beste nieuws? Je krijgt hem gratis cadeau van iLabo!

 

Registreer je hier voor 3 september en we sturen de snellader t.w.v €35 naar je toe!

Ons aanbod verder bekijken? Klik hier. 

 
 
 

ChromaLuxe: Je ideale partner voor tentoonstellingen!

Ontdek de twee topfotografen wiens werk op ChromaLuxe gepresenteerd worden!

Ontdek de poolnacht op ChromaLuxe EXT

Esther Horvath, een wetenschapsfotograaf en winnares  van de World Press Photo 2020, ging in 2019 mee met de MOSAIC expeditie, de grootste poolonderzoeksexpeditie ooit.  De expeditie leidde de deelnemers naar de absolute duisternis en ijzige kou van de eeuwige poolnacht om onderzoek te doen naar het klimaat in het centrale Noordpoolgebied. Horvaths krachtige beelden laten fascinerende indrukken zien die zijn opgedaan tijdens de één jaar durende reis: het unieke Arctische landschap, de vele bezoeken van ijsberen, maar ook het dagelijks leven aan boord van het onderzoeksschip Polarstern. 

“I have never seen anything so vivid and so bright.”

Een selectie van haar beelden wordt gepresenteerd in een openluchttentoonstelling op de Postplatz in Zingst Duitsland. Alle beelden zijn geproduceerd op ChromaLuxe White Gloss EXT panelen waardoor ze zonder extra inlijsting onder glas gebruikt kunnen worden. De toepassing van het sublimatieproces op de speciaal gecoate EXT ChromaLuxe panelen, maakt de panelen krasvrij, waterbestendig, makkelijk te reinigen en zeer duurzaam.   

“Kijken naar de beelden in deze openluchttentoonstelling is als dwalen door de verschillende fasen van de reis”, zegt Esther Horvath. “Deze expeditie was een droom, ik ben dankbaar dat ik deze magische omgeving heb mogen fotograferen”, besluit ze.

De openluchttentoonstelling op Postplatz maakt deel uit van Horizonte Zingst.

Meer info is hier te vinden.

© Esther Horvath met MOSAIC op de Postplatz in Zingst, Duitsland

© Esther Horvath met MOSAIC op de Postplatz in Zingst, Duitsland

 

Elsa Leydier met LES MARQUES in de Manuel Rivera-Ortiz Fondation in Arles Frankrijk

Elsa Leydier (1988, Frankrijk) woont en werkt in Rio de Janeiro (Brazilië). Ze won de Prix Ruinart Paris Photo 2019 en is de winnaar van de Dior Prize for Photography for Young Talents 2019. In Brazilië, waar ze in 2015 naartoe verhuisde, verlegt de jonge kunstenares de politieke lading van iconische beelden.

Deze zomer wordt tijdens het fotofestival 'Les Rencontres d’Arles’ in de Manuel Rivera-Ortiz Fondation haar verbazingwekkende installatie 'Les Marques' gepresenteerd. Deze tentoonstelling brengt modefotografie samen met de natuur - planten groeien rond en door de beelden, en volgen de perfectie van imperfectie. Ze koos voor ChromaLuxe HD metaalprints omwille van hun waterbestendigheid en algemene duurzaamheid.

 

Meer info op https://mrofoundation.org/

Esther Horvath met MOSAIC op de Postplatz in Zingst, Duitsland Esther Horvath met MOSAIC op de Postplatz in Zingst, Duitsland

© Elsa Leydier met LES MARQUES

 
 
Drop here!

Nieuwe partner voor studiomateriaal

Leden krijgen 15 % korting!

Hensel studiotechniek is dé importeur van Hensel flitsers en studioapparatuur voor de Benelux. Al meer dan 50 jaar ontwikkelen en produceren zij volgens de allerhoogste kwaliteit, flitsers, studioapparatuur en accessoires voor professionele fotografen.
In de loop der jaren zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant met importeur en dealers in meer dan 70 landen.
Vandaag de dag is het één van de meest innovatieve fabrikanten op de markt. De apparatuur voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en levert de beste prestaties. En daar zijn we trots op!

Als exclusieve importeur voor de Benelux leveren wij deze hoogwaardige apparatuur én geven wij deskundig advies. Graag delen we onze ervaringen graag met u, want naast ons leverancier- / importeurschap hebben we het mooiste vak ter wereld: namelijk dat van fotograaf.

iLabo: nieuwe partner en jouw hulp bij problemen met Apple producten

Els Cole van iLabo te Kruibeke heeft samen met haar echtgenoot iLabo in Vlaanderen op de kaart gezet. Met iLabo hebben ze gekozen voor duurzaamheid op alle Apple producten. Dit wil zeggen dat ze voor alle problemen op jullie toestellen een betaalbare oplossing bieden.

Ze hebben de expertise in huis om alle niet garantie problemen op je toestel te herstellen. Alle garantie herstellingen kunnen ook binnen gebracht worden maar deze zijn dan gemiddeld 2 weken weg.

Met meer dan 25 iLabo herstelpunten over Vlaanderen staat iLabo graag voor jullie klaar.

Je kan bij alle herstelpunten terecht voor scherm herstellingen, het vervangen van small parts en batterijen. Wil je je trage MacBook of iMac up-graden met SSD zodat hij 20x sneller gaat? Of nood aan data recovery na een val of waterschade?

Moederbord reparaties, waterschade en datarecovery, gebeuren steeds bij Els en haar man in iLabo Kruibeke, het kloppend hart van alle vestigingen. Indien ze het echt niet kunnen herstellen, helpen ze jullie graag verder met het kiezen/bestellen van jullie nieuw toestel.

Kijk zeker eens op:

  • www.ilabo.be  > bij het invullen van je postcode krijg je de 3 dichtstbijzijnde iLabo vestigingen
  • www.macoutletstore.be  >onze refurb toestellen
  • www.isignage.be  > onze digitale presentatiezuilen

 

Voor alle vragen mail Els en ze helpt jullie heel graag verder: els@ilabo.be

Picsmentor

Gloednieuw platform voor fotografen

PICSMENTOR verbindt professionele fotografen met het brede publiek van fotoliefhebbers. Registreer je en verspreid je opleidingsaanbod in eigen streek!

Fotocursus, workshops, reisfotografie, foto-ervaringen: Deel je passie en kennis als fotograaf met het grote publiek. Je bent volledig vrij in het creëren van je eigen activiteiten!

Creative Shelter - Gouden partner van De Beroepsfotografen

Belastingen besparen dankzij auteursrechten

Voor onze inspiratie avond rond auteursrechten kwamen we in contact met Creative Shelter die een interessante totaaloplossing uitwerkte voor de soms wat ingewikkelde procedures rond auteursrechten innen.

We zagen de meerwaarde van een samenwerking meteen in en ook zij zijn partner in 2020! Bovendien bieden ze voor onze leden een speciale korting aan op de eerste factuur!

Ontdek in het filmpje hoe het werkt!

Canon - Gouden Partner van De Beroepsfotografen

Ook Canon werd eind 2019 terug partner en ook met hen zullen we in de loop van 2020 nog fijne ontmoetingen organiseren. 

De contactpersoon van de Canon Professional Services (CPS) is en contactpersoon/product specialist Joachim Devedeleer.

“We weten dat het verschil tussen een goede en een spectaculaire foto een kwestie van milliseconden is en dat de staat van je camera het verschil kan maken. Wanneer je je registreert bij Canon Professional Services, staan we voor je klaar als er iets misgaat. Daarnaast willen we je inspireren de grenzen op te zoeken wanneer alles goed gaat.

Als CPS-lid kan je genieten van priority support, een versnelde reparatieprocedure, mogelijkheid tot uitleen van producten wanneer jouw toestel in reparatie is, internationale ondersteuning en toegang tot exclusieve evenementen en ervaringen.”

Nikon opnieuw partner van de Beroepsfotografen

Nikon opnieuw partner in 2019 en we organiseerden dat jaar een boeiend programma rond reportagefotografie.

Ook in 2020 blijven ze partner en zullen we samen nog mooie events organiseren.

De contactpersoon van de Nikon Professional Services bij Nikon is Maarten Goossens.

Picsmentor

Geld verdienen door je passie te delen!

Eind 2019 kwamen we in contact met Picsmentor! Dit project is voortgevloeid uit The Photo Academy, die al sinds 2008 praktische en technische fotografieworkshops aanbieden om mensen meer kennis te geven over hun camera en zowel digitaal als film, en fotografen opleidine om hun kennis te verspreiden. Picsmentor gaat nog verder en biedt ook andere fotografie ervaringen aan. Via het platform komen fotografen gemakkelijk in contact met klanten en kunnen ze hun activiteiten beter promoten. 

De Crem - wanddeco-homedeco-digitale boeken- kartonnage

Omdat uw foto's een schitterend presentatiemiddel verdienen! Handmade in Belgium

Fotokartonnage De Crem

Wij spelen zoveel mogelijk in op de persoonlijke behoefte van de fotograaf.
Wat kunnen wij betekenen voor jullie ?

Onze grote verscheidenheid aan producten biedt de mogelijkheid om samen met u dat product te vinden dat best aanleunt bij je persoonlijke huisstijl en dat net die final touch kan geven.

Met gedrevenheid en passie werken we zo veel mogelijk aan nieuwe producten, volgens de laatste trends met leuke looks.

Naast onze kwaliteitsvolle en innoverende producten vinden wij het persoonlijk contact ook zo belangrijk.
In dit digitaal tijdperk waar sociale netwerksites en e-commerce niet meer weg te denken zijn vinden wij dat het face-to-face contact zeker niet verwaarloosd mag worden.

Gevoelens worden dikwijls teveel onderdrukt, bewust of onbewust.
Volg je hart en doe waar je goed in bent, dat is onze filosofie. Dat proberen wij zo veel mogelijk in onze producten tot uiting te brengen.

Het vakmanschap, het streven naar perfectie, zijn voor ons vaste waarden.
We streven ernaar om u de beste service en steeds de beste kwaliteit af te leveren.

Onze kwaliteit en professionele, menselijke aanpak samen met jullie creativiteit en ideeën is het begin van weer een volgend product en nieuw verhaal.

Wij maken al onze producten op maat en personaliseren de albums, boxes, … volgens uw wensen.
Wij streven ernaar om u de beste service te geven en om steeds de beste kwaliteit af te leveren.

… omdat het onze missie is om uw foto’s het presentatiemiddel te geven dat zij verdienen.

Nieuw partnerbedrijf Sony

Juli 2017

Wij zijn verheugd in de samenwerking met Sony Benelux als nieuw partnerbedrijf.

Sony Benelux, part of Sony Europe Limited
Da Vincilaan 7 - D1, 1935 Zaventem, Belgium

www.sony.be

ChromaLuxe / Universal Woods EMEA

Welkom aan ons nieuw partnerbedrijf

www.chromaluxe.com

We zijn blij jullie een nieuw partnerbedrijf te kunnenvoorstellen:

ChromaLuxe

Met behulp van sublimatietechnieken kunnen foto’s op ChromaLuxe aluminium afgedrukt worden. Zij vormen mooie wanddecoraties.

ChromaLuxe fotopanelen zijn krasvast, kleurvast en UV-bestendig. Bovendien zijn ze bestand tegen chemische en/of andere agressieve schoonmaak middelen. De
verwachte levensduur van ChromaLuxe bedraagt tot 150 jaar.

Zij zullen aanwezig zijn op het fotografisch event in Vrasene op 10 juni 2013 en de verschillende afwerkingen en het totale assortiment aan mogelijkheden tonen. 

Universal Woods EMEA
Industrieweg 7
2850 Boom

Tel. +32 (3) 870.54.03
BE 0837.657.752
www.chromaluxe.com
www.unisub.com
www.universalwoods.com

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>