Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Eizo

Eizo

De naam “EIZO” verwijst naar het Japanse woord voor “beeld”. Het is dan ook hun missie om voor ieder toepassingsgebied de optimale oplossing voor beeldweergave te bouwen. Als fotograaf dus onmisbaar!

COLOREDGE AMBASSADOR PASCAL VANDECASTEELE

Architectuurfotografie en meer

Pascal Vandecasteele omschrijft zichzelf als een visuele verhalenverteller. De thema's van zijn werk zijn even divers als de visuele uitdrukkingsvormen. Fotografie vormt momenteel de hoofdmoot van zijn creatieve werk, maar wordt steeds vaker aangevuld met bewegende beelden, drone-opnames, panorama's of 360°-opnames. Ontdek hier zijn verhaal!

Welke monitor past bij jouw wensen?

Bij de aanschaf van een monitor zijn beeldschermgrootte, resolutie, design en niet te vergeten de prijs vaak beslissende criteria. Maar zonder een professionele, gekalibreerde monitor, die grafische bestanden zonder afwijking weergeeft, is het niet mogelijk om kleurecht te werken.

Meer informatie

Hulp bij kleurbeheer

Hoe komt het dat hetzelfde bestand er op je laptop of telefoon heel anders uitziet dan op je monitor? Het antwoord: kleurbeheer!

 

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>