Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Expo Harry Fayt

Ontdek de beelden geprint op ChromaLuxe

De tentoonstelling, voorgesteld door Wallonie-Bruxelles International, neemt je mee in de wereld van Harry Fayt, op een droomachtige reis waar realiteit en fictie harmonieus in elkaar overvloeien.

Als erfgenaam van de figuratieve surrealisten van zijn land laat hij zich inspireren door de enigmatische esthetiek van Magritte en de mysterieuze poëzie van Delvaux.
Ondanks de nauwgezette enscenering en perfecte technische beheersing schuwt zijn werk het absurde niet.
Door het onmogelijke mogelijk te maken, willen zijn onconventionele en praatgrage foto's zijn kijkers verstoren, verbazen of zelfs vragen stellen over onze hedendaagse maatschappij.
Zijn fascinerende werken nemen je mee naar een denkbeeldige wereld, bevolkt door symbolen en verwijzingen die je uitnodigen om de afgronden van je verbeelding te verkennen.

Dankzij de Artivive-toepassing is deze tentoonstelling immersief: ontdek een projectie en geluidsontwerp, een virtuele augmented reality waarin elke foto tot leven komt.

Van 13 januari tot 6 juli 2024
In Espace Wallonie in Brussel
Kruidenmarktstraat 25/27 - 1000 Brussel
GRATIS Espace Wallonie: https://www.wallonie.be/fr/demarches/beneficier-des-services-de-lespace-wallonie-de-bruxelles 

Fototentoonstelling als eerbetoon aan overleden ChromaLuxe collega en fotograaf Koen Verhaegen

Op 17 en 18 februari kan je gratis een bezoekje brengen aan de fototentoonstelling te Lier als eerbetoon aan overleden Lierenaar Koen Verhaegen.

Bij ChromaLuxe was Koen een gewaardeerde en geliefde collega. Hij was fotograaf van opleiding, maar beroepshalve richtte hij zich op de meer technische kant van drukwerk. Niettemin was hij zelf gepassioneerd door fotografie en liet hij maar liefst een schat van ongeveer 30.000 foto’s na.  Het is dan ook vanzelfsprekend dat ChromaLuxe, in samenwerking met fotolab COLORFIELDS, Galerij Artisjok en zijn familie, bereid werd gevonden om een ruime selectie van zijn werk tentoon te stellen op ChromaLuxe aluminium panelen.

Wanneer: zaterdag 17 en zondag 18 februari, telkens van 14u tot 18u

Waar: Galerij Artisjok, Antwerpsestraat 62-64, 2500 Lier

Kom zeker een kijkje nemen!

FESPA Global Print Expo keert terug naar Amsterdam in het voorjaar 2024!

Breng een bezoekje aan ChromaLuxe en ontdek er hun producten!

Van 19 tot en met 22 maart kan je allerlei printtechnologieën ontdekken op de FESPA Global Print Expo Amsterdam.  Kom gratis als fotograaf deze beurs ontdekken dankzij onze partner ChromaLuxe - Unisub.  Op de stand van onze partner kan je eveneens inspiratie opdoen rond allerlei producten die gebruikt worden in tal van fotografische toepassingen, zoals fine art of zelfs gift items. Bovendien zijn er doorlopend demonstraties met deze producten.  Registreer je nu met de code EXHX37 voor 19 februari via deze link en ontvang jouw gratis toegangsticket!

Thuis voor de feestdagen, volledig op maat!

Holiday Home Decor

Maak het gezellig voor de lange wintermaanden met een huisdecoratie opfrisser voor de feestdagen! Bied uw klanten dit seizoen het beste met sublimatieplaatjes van hoge kwaliteit, alleen verkrijgbaar bij Unisub.

Versier je huis met woondecoratie voor de feestdagen

De wintermaanden kunnen lang aanvoelen, maar je huis zal o zo gezellig aanvoelen met persoonlijke decoraties voor het seizoen. Of je nu elke hal wilt versieren met feestelijke items, of gewoon een paar vleugjes kerstdecoratie wilt toevoegen, bij ons ben je aan het juiste adres!

Breng de magie van de feestdagen naar elke hoek met onze exclusieve collectie blanco sublimatiedecoratie voor thuis. Van fotolijsten tot borden, onderzetters en meer - elk item verandert afbeeldingen in vrolijkheid en creëert blijvende vakantieherinneringen. Maak dit seizoen echt onvergetelijk met Unisub.

Als je klaar bent om je eigen huisdecoratie voor de feestdagen te maken, ga dan aan de slag op de Unisub Portal. Het portaal heeft alles wat je nodig hebt, van gratis sjablonen tot winterse afbeeldingen.

ChromaLuxe

ChromaLuxe is een hoogwaardig merk van printmedia voor sublimatie drukwerk. Het biedt fotopanelen aan met een unieke coating, ideaal voor dye sublimatie. Door middel van dye-sublimatie worden afbeeldingen in speciaal gecoate panelen geïnfuseerd om zo het meest duurzame printmedium te verkrijgen. 

De gesublimeerde prints hebben een ultieme beeldhelderheid en kleurkracht, zijn water- en krasbestendig, lichtgewicht en zeer makkelijk te reinigen. Dankzij het uitgebreide productgamma zijn er ontelbare mogelijkheden, van klein formaat wanddecoratie tot groot formaat kunstprints en commerciële designtoepassingen.

Als je op zoek bent naar een uniek printmedium, neem dan zeker een kijkje op onze website www.chromaluxe.eu of contacteer ons voor meer info.

ChromaLuxe is een merk van Universal Woods en een zustermerk van Unisub, dit zijn kleine gepersonaliseerde giftitems en promomateriaal.

Universal Woods EMEA
Industrieweg 7
2850 Boom

Contact: marketing.emea@ChromaLuxe.com
Tel. +32 (3) 870.54.03
BE 0837.657.752

www.chromaluxe.com
www.unisub.com
www.universalwoods.com

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments