Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Neurapix

Met kunstmatige intelligentie bewerk jij jouw beelden in 1 2 3

Het Duitse bedrijf Neurapix heeft een kunstmatige intelligentie ontwikkeld die in staat is om de individuele beeldbewerkingsstijl van een fotograaf te leren en deze toe te passen op alle toekomstige foto's binnen Adobe Lightroom Classic.

 

Hierdoor kunnen fotografen grote aantallen foto's...

  • rechtstreeks in Lightroom (geen andere app nodig)
  • razendsnel (tot 1.000 foto's/minuut)
  • tegen zeer concurrerende prijzen

... wat resulteert in een aanzienlijke tijdsbesparing in vergelijking met een klassieke Lightroom-voorinstelling. Er zijn slechts 20 bewerkte foto's nodig om een individuele SmartPreset te maken!

 

De speciale code voor leden van beroepsfotografen.be is “beroepsfotografen” en die kun je vanaf nu gebruiken.

Iedereen die zich inschrijft met de code krijgt het dubbele aantal gratis bewerkingen dan normaal (2000 in plaats van 1000)!

Make your preset smart and save 90% photo editing time.

My Take: How AI Image Editing Keeps Me Competitive in the Market

Een artikel van Karlis Kalnins

Ik ben Karlis, een professionele fotograaf met 13 jaar ervaring en een focus op bruiloften. Ik gebruik AI beeldbewerking al meer dan twee jaar, waarin ik verschillende tools heb getest en nu werk met de Duitse aanbieder Neurapix.

In dit artikel deel ik mijn ervaringen van de afgelopen jaren over hoe ik AI-bewerking in mijn workflow heb opgenomen en geef ik een paar inzichten over hoe ik aan de slag ben gegaan en hoe het me helpt om concurrerend te blijven.

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>