Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Fujifilm

"Ontdek de nieuwe FUJIFILM X-S10" met René Delbar en Ioannis Tsouloulis

vrijdag 30 oktober 2020 om 20u00

Tijdens dit live webinar geven X-Pert René Delbar en X-Photographer Ioannis Tsouloulis je alle nuttige informatie over de boeiende mogelijkheden van deze gloednieuwe X Series camera.

Ontdek wat de FUJIFILM X-S10 betekent op vlak van stabiliteit, filmsimulaties, videomogelijkheden maar ook de vele andere functionaliteiten van deze camera.

Zijn video of vloggen meer jouw ding? De X-S10 biedt voor elk wat wils. René en Ioannis kijken er naar uit je dit haarfijn uit te leggen en je vragen in de chat te beantwoorden.

Het webinar "Ontdek de nieuwe FUJIFILM X-S10" met René Delbar en Ioannis Tsouloulis waarvoor je misschien al bent ingeschreven, wordt verplaatst naar volgende week vrijdag 30 oktober 2020 om 20u00.

Dit doen we omdat nu vrijdag het Belgische Overlegcomité opnieuw samen komt om verdere coronamaatregelen te bepalen, die dan wellicht toegelicht worden in een persconferentie. We vinden het belangrijk dat iedereen deze informatie van de overheid van nabij kan volgen.

We beseffen dat alles snel kan wijzigen en houden dus de vinger aan de pols. Mocht er vrijdag 30 oktober nogmaals een belangrijk communicatiemoment van de overheid verwacht worden, dan herbekijken we de timing van het webinar.

Ontdek het Leasing Plan van FUJIFILM X SERIES & GFX

Ken jij de groot-formaat printers van Fujifilm al?

Dat de FUJIFILM X Series en GFX System camera’s erg kwalitatief zijn weten jullie zonder twijfel. Al die mooie foto’s verdienen ook professionele afdrukken. Dat kan je als fotograaf ook aan je klant aanbieden, een interessante extra service. FUJIFILM biedt tal van uitgebreide printoplossingen, met vaak interessante leaseformules en een uitstekende – eigen! – technische dienst.

 

GRATIS INDIVIDUELE PRODUCTINFOSESSIES BIJ FUJIFULM VIA VIDEOLINK!

Heb je een vraag over een van onze FUJIFILM X-GFX producten? Dan kan je natuurlijk terecht bij een van onze officiële X-GFX dealers. Je kan voortaan ook een kort gesprek aanvragen met een van onze FUJIFILM X-perts. Vanuit je comfortabele zetel kan je een 30 minuten gesprek hebben via telefoon of video!

Onze X-perts zullen je zo goed mogelijk helpen bij je vragen rond een van onze producten, of het nu gaat over Face Detection, Film Simulatie, of andere.

Je hoeft enkel het formulier op deze pagina in te vullen en te verzenden. Zo kunnen we ons voorbereiden en je contacteren om het gesprek in te plannen.

Deze dienst is exclusief voor consumenten uit België en Luxemburg.

Zie je het groot?

Fujifilm biedt je tal van groot-formaat printproducten:

-        FUJIFILM/EPSON SureColor Printers aan aantrekkelijke prijzen

-        Een indrukwekkende reeks van hoogkwalitatieve FUJIFILM professionele inkjet media

-        Ultrachrome HD en Ultrachrome Pro 12 pigment inkten voor perfecte en duurzame prints

-        De juiste software om alles in goede banen te leiden

-        En de FUJIFILM expertise voor het juiste kleurbeheer

-        Op de print-it-large.eu website vind je alle informatie en inspiratie

Over inspiratie gesproken! Tegenwoordig heb je meer nodig dan enkel standaard aangekochte prints om je interieur aan te kleden. Iedereen wil zijn of haar persoonlijke touch toevoegen. Inspireer jouw klanten en wijs hen op de vele Fujifilm Wall Decor printoplossingen om hun eigen beelden of creaties te realiseren. Enkele van de vele mogelijkheden: fine art metal of dibond panelen, canvas of fotobloks voor een extra diepte-effect, combi’s van prints met een leuke kader en zelfs de eenvoudige fotoprints vormen originele muurdecoratie dankzij Pinterest inspiratie. Neem zeker een kijkje op mywalldecorbyfujifilm.eu.

Handiger met de juiste software

Jij wil natuurlijk zo efficiënt mogelijk werken. Daar steekt Fujifilm ook een handje toe. Met de DRYLAB software creëer je je eigen compacte droge minilab. Deze software is de perfecte aanvulling op de Frontier inkjet printers (DE100, DX100), dit met een minimale investering. Zo biedt de software de mogelijkheid om een afdruktaak over meerdere printers te verdelen én op verschillende papiersoorten (lustre, gloss, silk, fine art matt of satin!). Je wint meteen aan printcapaciteit.

DRYLAB laat ook toe om rechtstreeks kleuren, densiteit, scherpte, gamma en het histogram te regelen. Je kan zeer eenvoudig de foto’s bijsnijden of het formaat vergroten. Autocorrectie en snel indexprints maken behoort ook tot de mogelijkheden. Bovendien biedt DRYLAB een rechtstreekse link naar het pasfotoprogramma IDpro8.

Met DRYLAB heb je er dus meteen een slimme assistent bij.

Soms moet je strikt de regels volgen!

Foto’s voor de identiteitskaart of paspoort. Een belangrijke activiteit voor veel fotografen, maar wel een met strikte regels. Hier biedt de ID software de juiste hulp. Deze software is uitgerust met een automatische detectie van het gezicht en de biometrische kenmerken. Geavanceerde algoritmen detecteren in een mum van tijd hoofd, gezicht, neus, oren, ogen, mond, haar en positie van het hoofd. Ook reflecties, belichtingsverschillen of onder- en overbelichting ontsnappen niet aan dit alziend oog. In amper 0.2 seconden zet de ID software dit allemaal goed, volgens de Belgische en internationale vereisten.

De ID software is compatibel met de FUJIFILM ASK 500 dye-sublimatie printer en de Frontier S DE-100 inkjet printer.

Met een betrouwbare technische dienst
FUJIFILM Belgium verzorgt zelf de technische ondersteuning voor de installatie en dienst naverkoop voor machines, printers en kiosken met inkjettechnologie: DX100, DE100, DL/600/650/CX3240, ASK500, kiosken en applicaties. Vanaf 1 april van dit jaar kunnen we hiervoor rekenen op onze nieuwe collega, Didier Verkindere, met zijn lange en uitgebreide ervaring op dit vlak.

En het kostenplaatje?
We kunnen je tal van interessante leasingformules of uitbreiding van garantie voorstellen. Zo kan je veilig en snel een voor jouw geschikte fotoprintoplossing aanschaffen en je portfolio voor je klanten uitbreiden.

Meer info nodig?

Contacteer onze collega’s Nathalie Delbrouck of Luc Vicca. Ze bespreken graag met jou de verschillende mogelijkheden en een gepaste oplossing. Wil je onze producten eerst met eigen ogen zien? Dan regelen we met plezier een bezoek aan onze showroom in Zaventem voor een demo, strikt volgens coronamaatregelen en in alle rust.

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments