Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Fujifilm

GFX100S “More than fullframe”

Al meer dan 86 jaar is Fujifilm verantwoordelijk voor de meest iconische beelden en films. Makers van beelden zullen het beamen, de kleurexpertise van Fujifilm is ongetwijfeld legendarisch!

Door de recente introductie van de GFX100S, krijg nu ook jij toegang tot deze ervaring met één druk op de knop, ondersteund door één van ’s werelds meest geprezen digitale kleurprocessoren. 

Bovendien overstijgt dit nieuwe toestel de mogelijkheden op het vlak van groot formaat beelden. Geïnspireerd op de GFX100, en vanuit de filosofie van mobiliteit en draagbaarheid, ontwikkelde Fujifilm één van de meest compacte, high performance groot formaat camera’s ter wereld. Dit zodat jij groot formaat fotografie naar ongeziene hoogtes kan brengen!

Het mag dan ook geen wonder wezen dat fotografen als een blok vallen voor de mogelijkheden die de GFX-reeks te bieden heeft.

Klik hier om meer over deze state of the art camera te weten te komen!

Promoties

Op zoek naar de meest recente promo’s op onze cameras? Neem dan zeker eens een kijkje op onze promopagina!

 

Een 0% leasing formule voor de FUJIFILM X Series en GFX camera’s en toebehoren

De technologische ontwikkeling gaat snel en brengt nieuwe en performante producten met zich mee. Hoewel een onmiddellijke aankoop van een FUJIFILM X Series of GFX camera misschien niet steeds in jouw budgetplan past, wens je voor jouw professionele activiteiten toch toegang tot de bijzondere mogelijkheden die deze camera’s bieden. Daarom stellen wij, in samenwerking met BNP Paribas, een interessante leasingformule voor met 0% interest.

Meer info hierover vind je hier.

Ontdek het Leasing Plan van FUJIFILM X SERIES & GFX

Ken jij de groot-formaat printers van Fujifilm al?

Dat de FUJIFILM X Series en GFX System camera’s erg kwalitatief zijn weten jullie zonder twijfel. Al die mooie foto’s verdienen ook professionele afdrukken. Dat kan je als fotograaf ook aan je klant aanbieden, een interessante extra service. FUJIFILM biedt tal van uitgebreide printoplossingen, met vaak interessante leaseformules en een uitstekende – eigen! – technische dienst.

 

GRATIS INDIVIDUELE PRODUCTINFOSESSIES BIJ FUJIFULM VIA VIDEOLINK!

Heb je een vraag over een van onze FUJIFILM X-GFX producten? Dan kan je natuurlijk terecht bij een van onze officiële X-GFX dealers. Je kan voortaan ook een kort gesprek aanvragen met een van onze FUJIFILM X-perts. Vanuit je comfortabele zetel kan je een 30 minuten gesprek hebben via telefoon of video!

Onze X-perts zullen je zo goed mogelijk helpen bij je vragen rond een van onze producten, of het nu gaat over Face Detection, Film Simulatie, of andere.

Je hoeft enkel het formulier op deze pagina in te vullen en te verzenden. Zo kunnen we ons voorbereiden en je contacteren om het gesprek in te plannen.

Deze dienst is exclusief voor consumenten uit België en Luxemburg.

Zie je het groot?

Fujifilm biedt je tal van groot-formaat printproducten:

-        FUJIFILM/EPSON SureColor Printers aan aantrekkelijke prijzen

-        Een indrukwekkende reeks van hoogkwalitatieve FUJIFILM professionele inkjet media

-        Ultrachrome HD en Ultrachrome Pro 12 pigment inkten voor perfecte en duurzame prints

-        De juiste software om alles in goede banen te leiden

-        En de FUJIFILM expertise voor het juiste kleurbeheer

-        Op de print-it-large.eu website vind je alle informatie en inspiratie

Over inspiratie gesproken! Tegenwoordig heb je meer nodig dan enkel standaard aangekochte prints om je interieur aan te kleden. Iedereen wil zijn of haar persoonlijke touch toevoegen. Inspireer jouw klanten en wijs hen op de vele Fujifilm Wall Decor printoplossingen om hun eigen beelden of creaties te realiseren. Enkele van de vele mogelijkheden: fine art metal of dibond panelen, canvas of fotobloks voor een extra diepte-effect, combi’s van prints met een leuke kader en zelfs de eenvoudige fotoprints vormen originele muurdecoratie dankzij Pinterest inspiratie. Neem zeker een kijkje op mywalldecorbyfujifilm.eu.

Handiger met de juiste software

Jij wil natuurlijk zo efficiënt mogelijk werken. Daar steekt Fujifilm ook een handje toe. Met de DRYLAB software creëer je je eigen compacte droge minilab. Deze software is de perfecte aanvulling op de Frontier inkjet printers (DE100, DX100), dit met een minimale investering. Zo biedt de software de mogelijkheid om een afdruktaak over meerdere printers te verdelen én op verschillende papiersoorten (lustre, gloss, silk, fine art matt of satin!). Je wint meteen aan printcapaciteit.

DRYLAB laat ook toe om rechtstreeks kleuren, densiteit, scherpte, gamma en het histogram te regelen. Je kan zeer eenvoudig de foto’s bijsnijden of het formaat vergroten. Autocorrectie en snel indexprints maken behoort ook tot de mogelijkheden. Bovendien biedt DRYLAB een rechtstreekse link naar het pasfotoprogramma IDpro8.

Met DRYLAB heb je er dus meteen een slimme assistent bij.

Soms moet je strikt de regels volgen!

Foto’s voor de identiteitskaart of paspoort. Een belangrijke activiteit voor veel fotografen, maar wel een met strikte regels. Hier biedt de ID software de juiste hulp. Deze software is uitgerust met een automatische detectie van het gezicht en de biometrische kenmerken. Geavanceerde algoritmen detecteren in een mum van tijd hoofd, gezicht, neus, oren, ogen, mond, haar en positie van het hoofd. Ook reflecties, belichtingsverschillen of onder- en overbelichting ontsnappen niet aan dit alziend oog. In amper 0.2 seconden zet de ID software dit allemaal goed, volgens de Belgische en internationale vereisten.

De ID software is compatibel met de FUJIFILM ASK 500 dye-sublimatie printer en de Frontier S DE-100 inkjet printer.

Met een betrouwbare technische dienst
FUJIFILM Belgium verzorgt zelf de technische ondersteuning voor de installatie en dienst naverkoop voor machines, printers en kiosken met inkjettechnologie: DX100, DE100, DL/600/650/CX3240, ASK500, kiosken en applicaties. Vanaf 1 april van dit jaar kunnen we hiervoor rekenen op onze nieuwe collega, Didier Verkindere, met zijn lange en uitgebreide ervaring op dit vlak.

En het kostenplaatje?
We kunnen je tal van interessante leasingformules of uitbreiding van garantie voorstellen. Zo kan je veilig en snel een voor jouw geschikte fotoprintoplossing aanschaffen en je portfolio voor je klanten uitbreiden.

Meer info nodig?

Contacteer onze collega’s Nathalie Delbrouck of Luc Vicca. Ze bespreken graag met jou de verschillende mogelijkheden en een gepaste oplossing. Wil je onze producten eerst met eigen ogen zien? Dan regelen we met plezier een bezoek aan onze showroom in Zaventem voor een demo, strikt volgens coronamaatregelen en in alle rust.

Factory X Talks at Home

Hou je ervan om je fotografiekennis online bij te schaven? Hou dan zeker onze Factory X Talks at Home webinars in de gaten! Een volledig overzicht van de aankomende activiteiten vind je hier.

Ben je benieuwd naar voorgaande FUJIFILM webinars? Al onze live uitzendingen worden opgenomen zodat ze achteraf nog beschikbaar zijn op YouTube. Trek alvast iets comfortabels aan, zet je op een rustige plaats en neem iets lekkers te drinken. Veel kijkplezier!

 

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments