Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Nikon

Gratis sensorcleaning voor Nikon Z?

Daarvoor kan je tijdens de wettelijke garantieperiode terecht bij Procirep .

Procirep biedt  gratis sensorcleaning aan voor een Nikon Z camera. Het aanbod geldt tijdens de hele wettelijke garantieperiode.

Wanneer je lenzen wisselt, kan er stof op de sensor van je digitale camera belanden. Als je dat stof op je foto's kan zien, is het tijd voor een sensorcleaning. Je kan dat zelf doen als je een sensor cleaning kit hebt. Maar omdat een sensor een kwetsbaar en duur onderdeel van je camera is, kan je een sensorcleaning ook laten uitvoeren door een getraind vakman. Dat is goed voor je gemoedsrust!

Heb je een Nikon Z camera? Dan kan je die misschien zelfs gratis laten schoonmaken. Procirep, de erkende naverkoopdienst van Nikon in België en Luxemburg, biedt je gratis sensorcleaning aan tijdens de wettelijke garantieperiode (twee jaar als je de camera kocht bij een dealer in België). Maak gewoon online een afspraak en laat je sensor schoonmaken terwijl je wacht. Je kan bij Procirep ook terecht voor onderhoud en herstellingen van al je Nikon-materiaal. 

Nieuw NIKKOR Z 400m f/4.5 VR S

Groot-Bijgaarden, 29 juni 2022: Vandaag kondigt Nikon een nieuw super teleobjectief met vaste brandpuntsafstand aan, de NIKKOR Z 400m f/4.5 VR S. Dit objectief is zeer draagbaar en biedt fotografen de unieke brandpuntsafstand van 400 mm en de adembenemende beeldkwaliteit van de S-Line in een lichte, reisvriendelijke behuizing.

Wilde dieren, sport, snelle actie, portretten in de verte. Met een groot bereik, een schitterende resolutie en een comfortabele bediening biedt dit stevige, maar compacte en lichte superteleobjectief oneindig veel opnamen binnen handbereik. Door zijn ongelooflijk handzame ontwerp weegt de NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S slechts 1245 gram (ongeveer) en is de totale lengte slechts 234,5 mm. Fotografen kunnen dit superteleobjectief zelfs aan hun camera bevestigd houden wanneer ze rondlopen en zo het mooiste standpunt vinden.

Foto's of video's, het uitmuntende oplossende vermogen van dit S-line-objectief levert beelden met een prachtige bokeh, kleur, contrast en helderheid. Nikons krachtige optische VR in het objectief zorgt voor stabiele opnamen en Synchro VR biedt 6 correctiestops wanneer dit objectief wordt gekoppeld met de Z 9. Het maximale diafragma van f/4.5 biedt voldoende mogelijkheden om creatief met het beschikbare licht te werken en de AF-prestaties zijn snel, accuraat en uitzonderlijk stil. Daarnaast ondersteunt dit superteleobjectief het gebruik van Z-teleconverters, die het bereik kunnen vergroten tot 560 mm of 800 mm.

Door het uitgebalanceerde ontwerp ligt het zwaartepunt van dit objectief dichter bij de camerabody waardoor je gemakkelijker kunt volgen, pannen en vloeiend kunt stoppen. Fotografen kunnen het objectief ook in een comfortabelere positie houden wanneer ze uit de hand fotograferen en sneller positioneren om vluchtige momenten vast te leggen. De bediening is volledig aanpasbaar en de geavanceerde weerbestendige afdichting beschermt zowel het objectief als de camera.

Zurab Kiknadze, productmanager bij Nikon Europe: "Met dit interessante nieuwe 400 mm objectief kun je superteleopnamen naar een hoger niveau van vloeiendheid en reactiesnelheid tillen. Wat je ook vastlegt,
dankzij de balans en bediening ligt geen enkele opname buiten je bereik. Bovendien ben je minder belast als je grote afstanden moet afleggen om de beste plek of je onderwerp te vinden".

Huur nu je Nikon materiaal tot €500 gratis als lid!

Het is niet altijd makkelijk om je perfecte fototas samen te stellen. Welke camera kies ik? Ga ik voor de resolutie, de hoge ISO’s? En hoe zit het met al die videofuncties? Kies ik voor een zoomlens of juist die lichtgevoelige vaste brandpunt lens? Nikon geeft je vanaf nu de mogelijkheid om naar hartenlust te experimenteren met de Nikon Z camera’s en optieken.

Je kunt zo de diverse apparatuur testen in je eigen omgeving. Zo ben je helemaal zeker van je keuze. Of wil je een bepaalde lens of camera slechts tijdelijk gebruiken voor een specifiek project ook dat kan. Uiteindelijk heb je niet altijd een bepaalde camera of lens nodig, maar is die wel absoluut noodzakelijk in sommige omstandigheden.

Door gebruik te maken van het gearbooker platform kan het materiaal gewoon naar je toegestuurd worden en is het gehuurde materiaal bovendien verzekerd tegen schade. Wil je het liever zelf ophalen? Dat kan ook. Na reservatie staat het voor je klaar bij Procirep, de hersteldienst van Nikon die ook garant staat dat je het materiaal steeds in topconditie ontvangt.

Huren via Gearbooker is betalend. Maar als lid van de beroepsfotografen heb je de mogelijkheid om het Nikon materiaal gratis uit te testen. Dwz via aanvraag kan je een code terwaarde van 500 euro krijgen die je kan gebruiken om materiaal te huren. Enkel de verzendkosten ( als je het niet zelf gaat halen bij Procirep) en de verzekering kan Nikon je spijtig genoeg niet cadeau doen.

Vraag nu jouw korting aan via onderstaand deelnameformulier!

 

Vraag je kortingscode aan!

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

NIKON KONDIGT DE Z 7II EN Z 6II AAN

DE VOLGENDE GENERATIE FULL-FRAME SYSTEEMCAMERA'S

Nikon kondigde 14 oktober de Nikon Z 7II en de Nikon Z 6II aan: de volgende generatie van de topklasse Z 7- en Z 6-systeemcamera’s.

De full-frame Z 7II en Z 6II zijn ontworpen rondom de zeer grote Z-vatting en het flink groeiende assortiment NIKKOR Z-objectieven. Beide modellen zijn nu voorzien van twee EXPEED 6-processors, snellere en grotere buffers ter ondersteuning van snelle continu-opnamen en twee kaartsleuven die plaats bieden aan één UHS-II SD- en één XQD- of CFexpress-kaart. Daarnaast kunnen beide camera’s nu ook video’s opnemen in 4K/60p. De optionele MB-N11 battery grip beschikt over knoppen voor verticale bediening en biedt extra stabielere grip bij opnames. De nieuwe WR-R11b draadloze afstandsbediening biedt uitkomst bij het op afstand bedienen van de camera en voor het draadloos aansturen van externe flitsers zoals de SB-5000.

Nikon opnieuw partner van de Beroepsfotografen

Nikon werd opnieuw partner in 2019 en we organiseerden dat jaar een boeiend programma rond reportagefotografie.

Ook in 2020-2022 blijven ze partner en zullen we samen nog mooie events organiseren.

De contactpersoon van de Nikon Professional Services bij Nikon is Maarten Goossens.

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments