Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Disnet BV

Nieuwe Gold partner: Disnet BV

Disnet Distributors B.V. is opgericht in 2010 met de distributie van de camerastraps van Blackrapid. Inmiddels is Disnet gegroeid tot de beste distributeur in de Europese markt voor fotografie, video, optiek en outdoor. Wat een inkoper ook zoekt voor zijn of haar shop, wij hebben het! En met meer dan 40 kwaliteitsmerken en 370.000 producten in ons gloednieuwe warehouse groeien wij nog dagelijks.

Disnet is sinds 2010 dan ook een vertrouwde partner in de foto, video, optiek en outdoor wereld in zowel Nederland als Europa. Daarnaast vinden wij het ontzettend belangrijk om naast kwaliteitsmerken ook het juiste productspecialisme in huis te hebben om onze b2b-klanten te kunnen voorzien van het juiste productadvies voor de eindgebruiker.

Disnet heeft interne en externe productspecialisten zoals merkambassadeurs die graag demonstraties, workshops en advies geven over onze kwaliteitsmerken zoals Godox, MagMod, f-stop, Wandrd en ons eigen merk Caruba. Bekijk vooral ook onze website voor een volledig overzicht van onze merken. 

Met deze samenwerking laten wij graag ons enthousiasme en specialistische kennis over de producten zien middels (flits)workshops, demonstraties en informatieve nieuwsbrief items. Wij verheugen ons dan ook op een mooie samenwerking als partner van Beroepsfotografen België.

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments