Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Disnet BV

Nieuwe Gold partner: Disnet BV

Disnet Distributors B.V. is opgericht in 2010 met de distributie van de camerastraps van Blackrapid. Inmiddels is Disnet gegroeid tot de beste distributeur in de Europese markt voor fotografie, video, optiek en outdoor. Wat een inkoper ook zoekt voor zijn of haar shop, wij hebben het! En met meer dan 40 kwaliteitsmerken en 370.000 producten in ons gloednieuwe warehouse groeien wij nog dagelijks.

Disnet is sinds 2010 dan ook een vertrouwde partner in de foto, video, optiek en outdoor wereld in zowel Nederland als Europa. Daarnaast vinden wij het ontzettend belangrijk om naast kwaliteitsmerken ook het juiste productspecialisme in huis te hebben om onze b2b-klanten te kunnen voorzien van het juiste productadvies voor de eindgebruiker.

Disnet heeft interne en externe productspecialisten zoals merkambassadeurs die graag demonstraties, workshops en advies geven over onze kwaliteitsmerken zoals Godox, MagMod, f-stop, Wandrd en ons eigen merk Caruba. Bekijk vooral ook onze website voor een volledig overzicht van onze merken. 

Met deze samenwerking laten wij graag ons enthousiasme en specialistische kennis over de producten zien middels (flits)workshops, demonstraties en informatieve nieuwsbrief items. Wij verheugen ons dan ook op een mooie samenwerking als partner van Beroepsfotografen België.

Exclusive first quick look at the Godox V1 PRO!

Ben jij de eerste die deze nieuwe Godox flitser ontdekt?

Fotograferen in Lapland of in een ander magisch sneeuwparadijs?

Disnet biedt handschoenen aan die jouw fotografie ervaring een stuk aangenamer maken!

Ervaar warmte met de Master handschoenen
De PGYTECH Photography Gloves Master is een fotografiehandschoen met grafeenverwarming die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionele fotografen in extreem koude omgevingen voor buitenfotografie of dronegebruik. 
 
Hihglights
  • Graphene verwarmingstechnologie voor gelijkmatige en snelle verwarming
  • Temperatuur op drie niveaus instelbaar
  • Terugklapbare vingerkap voor dubbele warmte
  • TYPE-C interface voor opladen en ontladen, met een 4000mAh batterij voor langdurige verwarming
Grafeenverwarmingstechnologie
De Photography Gloves Master is voorzien van grafeenverwarmingstechnologie met drie temperatuurniveaus, waardoor fotografen in buitenopnamen continu warmte krijgen. In vergelijking met traditionele verwarmingssystemen met draden biedt de grafeenverwarmingstechnologie een hoger rendement en een gelijkmatigere warmteverdeling, waardoor perfect wordt voldaan aan de eisen van fotografen die in ijskoude omstandigheden werken. 
 
Geniet van alleen maar comfort 
Met het oog op de behoefte aan beweeglijkheid in koude-omstandigheden heeft de handschoen een flip-ontwerp voor het vingergedeelte, zodat je er snel bij kunt om te fotograferen. Het ontwerp met drie blootliggende vingers voldoet ook aan de eisen van gebruikers voor korte en precieze handelingen met de apparatuur. Het gebruik van 3M Thinsulate katoen en Hipora voering verhoogt niet alleen de warmte van de handschoen, maar verbetert ook de waterdichte en ademende eigenschappen. Daarnaast heeft de handschoen aan de achterkant een verborgen opbergruimte en een antiverlies polsband.
 

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>