Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Beurzen

Fotofairs

3 & 4 juli

De zevende Fotofair locatie is op het Landgoed Duynenwater in Eersel net onder Eindhoven. Een locatie met veel water, strand, groen en bossen. Deze plaats leent zich uitstekend voor nieuwe en uitdagende fotomomenten. Parkeren voor de deur. Fotofair is hét foto-evenement van de Benelux met elk jaar weer educatieve workshops en masterclasses.

Als lid van beroepsfotografen krijg je een unieke prijskorting van €15. Gebruik je kortingscode voor:

  • gratis toegangsticket
  • korting op een workshop of masterclass (toegangsticket inbegrepen)

 

Wil je graag deze korting bemachtigen? Meld je aan op onderstaand formulier tot 7 juni. We sturen jullie vervolgens de code op via mail.

 

Photo Days 2021

22-23-24 oktober 2021

Gezien de evolutie van de situatie met betrekking tot het Coronavirus COVID-19 en het advies tot verbod van onze regering op evenementen met meer dan 1000 bezoekers, heeft de organisatie van Photo Days samen met de verschillende exposanten besloten om de beurs te verplaatsen naar zaterdag 22, zondag 23 en maandag 24 oktober 2021.

Alle tickets die reeds aangekocht of verdeeld werden voor de beurs in maart, zullen geldig zijn voor deze nieuwe datum.

De beurs is elke dag open voor het publiek en de professionelen van 10 tot 18 uur. Kom zeker een bezoekje brengen op onze stand!

Ga ook eens een kijkje nemen op de website en de facebookpagina om het volledige conferentieprogramma te bekijken. Op de website vindt u eveneens de lijst van alle exposanten.

Info: info@vi-pi.be info: www.photodays.be info: https://www.facebook.com/photodaysbelgium/ 

Leden van de Nationale Vereniging van Beroepsfotografen hebben gratis toegang tot deze beurs.

 
CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments