Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Webinar: Creatief Innoveren

Herbekijk het nu op de academie!

Corona heeft de wereld op zijn kop gezet. We hebben andere problemen en noden dan voor corona. En onze klanten ook. Sommige opdrachten vallen weg, terwijl er nieuwe tevoorschijn komen.  

Op een half jaar tijd ziet er de wereld er heel anders uit. Dit brengt nieuwe uitdagingen voor creatieve ondernemers, maar ook nieuwe opportuniteiten. Maar hoe doe je dat dan je business model aanpassen aan deze nieuwe situatie? 

Het is voor jou als ondernemer belangrijk om op de hoogte te blijven van deze nieuwe noden en ontwikkelingen die zowel onszelf als onze klanten beïnvloeden en hier optimaal op inspelen. Welke ontwikkelingen van afgelopen periode hebben nu en zullen in de toekomst een impact hebben op jouw business model?

Hoe kunnen we onderzoeken welke behoeftes onze klanten nu hebben? Welk dieper liggend probleem ervaren onze klanten? Hoe kunnen wij dit probleem oplossen voor deze doelgroep?  Welke nood vul jij als fotograaf in met jouw dienst of product? Ben je nog relevant? Hoe kan je de impact van gebeurtenissen herkennen en toepassen op je eigen verdienmodel in de toekomst? Welke opportuniteiten bieden ze?

Deze inspirerende en leerrijke inzichten krijgen we van Tom Suykerbuyk van Flanders DC!

Tom is vanuit zijn achtergrond als designer gespecialseerd in innovatie en design thinking. Hij begeleidt creatieve ondernemers in innovatietrajecten en nieuwe businessmodellen ontwerpen. Naast designer is hij zelf ook gepassioneerd door fotografie. 

Schrijf je nu in voor dit webinar en leer jouw business model creatief innoveren!

Dit Webinar is een voorproefje van een innovatie traject dat je kan volgen vanaf 21 september. je krijgt tijdens het webinar ook al handevol tips & tricks waar je meteen mee aan de slag kan! 

"Ik ben zo blij dat ik het traject volgde voor nieuwe diensten en afzetmarkten. Door de tools en de inzichten die Tom ons gaf, kan ik nu op een meer strategische manier de toekomst van mijn zaak uitstippelen. Zeker ook de persoonlijke feedback die ik tijdens het traject kreeg, waren heel waardevol voor mij. Ik moet trouwens dringend nog eens een volgende gesprek inplannen.
Tom heeft zelf heel veel kennis over innoveren en omdat hij zelf ook een erg enthousiaste creatieve generalist is, kon hij me veel extra tips geven over hoe ik het best omga met de vele ideeën die ik heb. Ik leerde van hem hoe ik kan uitzoeken met welk idee ik wel of niet door moet doorgaan en zo de meeste kansen heb om te groeien als onderneemster."  Hilde Peetermans 

Ontdek het traject!

PRAKTISCH

Live Datum: woensdag 2 september 2020 van 10u tot 12u

Herbekijk dit webinar via deze link! Let op je moet inloggen om deze pagina te kunnen zien! 

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments