Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Infosessies en inspiratie

<p>Future Proof Ondernemen</p>

Op de hoogte blijven is belangrijk! Meer weten is sterker ondernemen! Om die reden houden we je graag op de hoogte over wat er leeft in de sector! Er vinden jaarlijks infosessies en inspiratie avonden plaats over thema's die fotografen bezig houden zoals marketing, verkoopstrategie en prijszetting, GDPR, pasfoto's, of starten en een zaak uitbouwen als beroepsfotograaf. In 2019 staan er ook weer interessante infosessies op het programma zoals auteursrechten ea. Ontdek ze op de aparte pagina's! 

Veel van onze infosessies vinden plaats in het ontmoetingscentrum 't Klooster in de Brugstraat 11 in 9120 Vrasene, een deelgemeente van Beveren.

Verlaat de E34 aan afrit 10 en volg de Provinciale Baan die overgaat in de Nieuwe Baan (N451) richting Vrasene. In het centrum van Vrasene, aan de kerk, slaat u linksaf naar de Brugstraat.
De ingang van 't Klooster ligt in een smalle doorgang tussen de huizen, 50 meter om de hoek aan de linker kant. Er staat een wegwijzer aan deze doorgang.
Voor sommige activiteiten wordt de andere ingang van 't Klooster gebruikt aan de Nieuwe Baan 6.

Er is parkeergelegenheid aan de achterkant van de kerk en in de omliggende straten.

© 2019 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>