Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Infosessies en inspiratie

<p>Future Proof Ondernemen</p>

Op de hoogte blijven is belangrijk! Meer weten is sterker ondernemen! Om die reden houden we je graag op de hoogte over wat er leeft in de sector! Er vinden jaarlijks infosessies en inspiratie avonden plaats over thema's die fotografen bezig houden zoals marketing, verkoopstrategie en prijszetting, GDPR, pasfoto's, of starten en een zaak uitbouwen als beroepsfotograaf. In 2020 staan er ook weer interessante infosessies op het programma zoals de inspiratieavonden: Trends en Innovatie op 2 maart en Verkoopstrategie en Prijszetting op 30 maart! Ontdek ze op de aparte pagina's! 

Het is voor jou als creatieve professional belangrijk om de trends te volgen die mee jouw toekomst als creatieveling zullen bepalen. Hoe kan je als zelfstandig fotograaf optimaal inspelen op deze trends? Welke trends uit de eigen sector maar ook andere sectoren zullen in de toekomst een impact hebben op jouw business model?

Hou die data alvast vrij!

Veel van onze infosessies vinden plaats in het ontmoetingscentrum 't Klooster in de Brugstraat 11 in 9120 Vrasene, een deelgemeente van Beveren.

Verlaat de E34 aan afrit 10 en volg de Provinciale Baan die overgaat in de Nieuwe Baan (N451) richting Vrasene. In het centrum van Vrasene, aan de kerk, slaat u linksaf naar de Brugstraat.
De ingang van 't Klooster ligt in een smalle doorgang tussen de huizen, 50 meter om de hoek aan de linker kant. Er staat een wegwijzer aan deze doorgang.
Voor sommige activiteiten wordt de andere ingang van 't Klooster gebruikt aan de Nieuwe Baan 6.

Er is parkeergelegenheid aan de achterkant van de kerk en in de omliggende straten.

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments