Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Webinar: Maak plaats voor nieuwe verdienmodellen!

Herbekijk het nu op de academie!

Covid 19 heeft de wereld nog steeds in zijn greep en legt ook vele kwetsbaarheden bloot. Ondernemers die afhankelijk zijn van één verdienmodel hebben geen inkomsten meer wanneer ze hun activiteiten niet meer mogen uitvoeren. 

Gelukkig is heel deze situatie maar tijdelijk en komt er een tijd dat alles terug ‘normaal’ zal zijn. Of niet? Wat als er opeens minder of geen nood meer is aan wat wij aanbieden. Of als we de job niet meer kunnen of mogen uitvoeren, zoals nu?

De noden van klanten, of het nu B2B of B2C is, veranderen onder invloed van ingrijpende gebeurtenissen. Denk maar aan de digitale transformatie onder invloed van Covid 19.
 
Klanten zijn bijvoorbeeld nu gewend om digitaal te kopen en bestellen. Is onze dienstverlening hierop afgestemd? Of verwachten we nog dat klanten voor elke stap naar de winkel of studio komen?

Wie weet wat er nog op ons afkomt? Kunnen we trends en veranderingen aan de horizon zien zodat we er tijdig op kunnen inspelen? 
Hebben we nog andere passies en kwaliteiten om op terug te vallen? Wie zou er dan nood aan hebben? Wat kunnen we met deze passies doen?
 
Ondernemers zijn niet alleen flexibel en weerbaar, ze hebben ook meerdere kwaliteiten en zaken die ze graag doen! En laat dat samen met een goede portie creativiteit nu net hetgene zijn dat nieuwe activiteiten kan opleveren. Soms brengen ze initieel nog niets op maar het geeft je weer voldoende energie en ideeën om met andere dingen aan de slag te gaan.

Over Raf Lehaen
 
Raf is naast fotograaf en videograaf ook de inspirator van Plaatsmaker.be waar hij een ruimte creëert voor creatievelingen om elkaar te ontmoeten en inspireren.
Hij vertelt in dit webinar hoe Covid 19 ervoor zorgde dat hij de tijd vond om met een nieuwe passie te starten die hem energie geeft en tegelijk helpt om te ontdekken welke andere leuke zaken hij nog kan combineren.
 
Praktisch
 
Live Datum: 1 maart 2021 van 20u00 tot 21u30
 
Webinar replay: Gratis voor leden. Niet-leden betalen €25.
 

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments