Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Themacafé's

Themacafé: Naaktprotretten en Fashion Shoots in Toscane met Damien Lovegrove door en bij Ivan Deleus

Vrijdag 13 december vanaf 20u

Het eerste themacafé ziet het levenslicht! Ivan Deleus neemt het initiatief en stelt het thema “Naaktmodellen en Fashion shoot in Toscane” voor! Hij stelt daarbij zijn studio en zijn kennis ter beschikking voor alle collega fotografen die interesse hebben om meer te weten te komen over zijn ervaringen in Toscane tijdens de een 5 daagse workshop met Damien Lovegrove! En het laatste leuke nieuwtje is dat Damien Lovegrove zelf ook aanwezig zal zijn!

Ivan zal je vertellen over hoe de concepten tot stand kwamen, hoe locaties werden uitgezocht en welk lichtgebruik Damien hanteert. Hij geeft je inkijk in de technische vaardigheden die werden gebruikt en het materiaal dat er bij te pas kwam! Je kan daarbij genieten van de resultaten van deze fotoshoots en vragen stellen! Daarna is er nog uitgebreid de tijd om de grote studio van Ivan te bewonderen, samen beelden te bespreken, na te praten en andere vragen aan elkaar te stellen!

PRAKTISCH

Wanneer?      Vrijdag 13 december om 20u start de toelichting van Ivan Deleus.

De toelichting zal ongeveer anderhalf uur duren en nadien is er tijd om studio te bekijken, bij te praten en eventueel portfolio’s e bespreken met aanwezige fotografen!

Waar?             Mechelsesteenweg 257 te St.-Kat.-Waver (zie plan). De Studio zit achteraan tussen 257 (Ivan’s woning) en 259 (appartementen)

Inschrijven?    Via onderstaand formulier!

Vragen?          Ivan Deleus: info@vanivan.be of GSM 0484/69.80.17 

Reserveer hier jouw plaats in het themacafé van Ivan Deleus!

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

Wil jij ook graag eens een themacafé of andere activiteit organiseren?

Wij geven je graag tips en helpen je met de uitwerking ervan! Wat kan je doen?

  • Een portfoliobespreking waarbij je open elkaars werk bespreekt en elkaar tips en tricks geeft om tot nog betere resultaten te komen
  • Fun@thestudio: kom samen met een groepje fotografen en speel met licht, settings en andere tools en technieken. Dit kan uiteraard ook op een inspirerende buitenlocatie!
  • Een themacafé waar je rond een bepaald thema zoveel mogelijk kennis en ervaring deelt
  • een inspiratieavond waar je een bepaalde spreker uitnodigt of zelf het voortouw neemt!
  • Een ‘Durf te vragen’ avond: We kennen ondertussen allemaal de waarde van de gesloten facebook pagina. Je stelt een vraag aan je netwerk en krijgt binnen de kortste keren verschillende tips, hulp of nuttige contacten. Of nog beter je neemt deel aan een activiteit en vraagt in de pauze een collega om raad. Dit soort info & tips is vaak datgene wat ons het meest en snelst vooruit helpt. Wat als je zulke vragen aan verschillende mensen op een avond kan stellen en er dieper op kan ingaan?

 

Meer info of vragen: fotografen@unizo.be

© 2020 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>