Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Themacafé's

Inspiratiecafé: online afspreken met collega's

10 Januari, Happy New Year's Resolutions!

Soms heb je even nood aan wat inspiratie of gewoon een goed gesprek en inzichten van collega's. Dat begrijpen wij helemaal! Om die reden organiseren we inspiratiecafé's.

In het gloeiende licht van het nieuwe jaar is het tijd om onze camera's niet alleen op anderen, maar ook op onszelf te richten. Wat zijn jouw fotografische resoluties voor het komende jaar? Is het het streven naar technische perfectie, het verkennen van nieuwe genres, of misschien het vastleggen van de schoonheid in alledaagse momenten?

Tijdens dit Inspiratiecafé worden al onze dromen scherp gesteld. We delen onze passies, uitdagingen en triomfen en moedigen elkaar aan om uit onze comfortzones te treden, nieuwe horizonten te verkennen en de wereld door verschillende lenzen te bekijken.

Dus we heffen samen het glas op de resoluties die de donkere kamers van onze creativiteit zullen verlichten! Proost op een jaar vol onvergetelijke momenten, vastgelegd door jouw unieke lens!

Graag willen we hierover eens brainstormen en concrete ervaringen uitwisselen, zodat we van mekaar kunnen leren en dit op grotere schaal naar onze leden kunnen delen. 

Schrijf je in voor het online inspiratiecafé!

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

Wil jij ook graag eens een themacafé of andere activiteit organiseren?

Wij geven je graag tips en helpen je met de uitwerking ervan! Wat kan je doen?

  • Een portfoliobespreking waarbij je open elkaars werk bespreekt en elkaar tips en tricks geeft om tot nog betere resultaten te komen
  • Fun@thestudio: kom samen met een groepje fotografen en speel met licht, settings en andere tools en technieken. Dit kan uiteraard ook op een inspirerende buitenlocatie!
  • Een themacafé waar je rond een bepaald thema zoveel mogelijk kennis en ervaring deelt
  • een inspiratieavond waar je een bepaalde spreker uitnodigt of zelf het voortouw neemt!
  • Een ‘Durf te vragen’ avond: We kennen ondertussen allemaal de waarde van de gesloten facebook pagina. Je stelt een vraag aan je netwerk en krijgt binnen de kortste keren verschillende tips, hulp of nuttige contacten. Of nog beter je neemt deel aan een activiteit en vraagt in de pauze een collega om raad. Dit soort info & tips is vaak datgene wat ons het meest en snelst vooruit helpt. Wat als je zulke vragen aan verschillende mensen op een avond kan stellen en er dieper op kan ingaan?

 

Meer info of vragen: fotografen@unizo.be

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>