Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Webinar reportagefotografie met Evi Polak

Herbekijk het nu op de academie!

Reportagefotografie is een brede noemer voor verschillende soorten fotografie en komt in vele niches terug. Denk maar aan straatfotografie, journalistiek, huwelijksfotografie, reisreportages, events, bedrijfsreportages of zelfs day in the life!

In bijzondere tijden zoals deze komt de noodzaak nog meer boven om de situatie vast te leggen als herinnering. Bovendien is het tijdens een (gedeeltelijke) lockdown een goede manier om actief te blijven en nog zichtbaar te blijven op sociale media met beelden die aanspreken nu dat vaak andere opdrachten niet kunnen doorgaan.

 


Hoe leer je als fotograaf de essentie te doorgronden en weer te geven en het verhaal over te brengen dat jij zelf of jouw klant wil vertellen? Om een verhaal te vertellen, zijn bepaalde elementen noodzakelijk die moet je dus hebben en andere onverwachte gebeurtenissen zijn mooi meegenomen.  Dat vergt onderzoek, voorbereiding en planning. De fotograaf als antropoloog.

Over Evi Polak

Reportagefotografie zit in Evi haar bloed. Evi richt zich als professioneel fotograaf op verschillende niches waar reportagefotografie de basis ligt zoals huwelijksfotografie, bedrijfsreportages, events of Day in the life.

Evi sleepte al verschillende internationale prijzen en nominaties in de wacht en werd ook dit jaar weer verkozen om België te presenteren in de World Photographic Cup Team Belgium 2021 zowel in de categorie reportage als huwelijk. Als huwelijksfotografe behoort ze ook tot de groep van ‘Fearless Photographers’ om haar verrassende en buitengewone trouwfotografie.

Praktisch
 
Live Datum: 11 februari 2021 van 19u30 tot 21u00
 
Webinar replay: Gratis voor leden. Niet-leden betalen €25.
 

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments