Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Webinar: Overleven als fotograaf in tijden van Corona met Pascal Vandecasteele ism Canon

Herbekijk het nu op de academie!

Dat het uitdagende tijden zijn, dat wisten jullie al. Dat vele klanten terughoudender zijn geworden om opdrachten te boeken jammer genoeg ook. Maar bij de pakken blijven zitten, is nooit de oplossing. Wat kan je nog doen om aan voldoende opdrachten te geraken?

We vroegen het aan Pascal Vandecasteele. Pascal is van alle markten thuis. De ene dag is hij architectuurfotograaf, de andere doet hij producten of portretten. Soms ruilt hij soms op één plek zijn werfuniform in voor stijlvol kostuum en combineert tijdens één opdracht het fotograferen van een werf met het filmen van de CEO.

Maar één ding typeert hem. Zijn aanpak naar de klant. Een doorgedreven kennis van zijn materiaal en een gezonde portie leergierigheid en lef. Door te blijven investeren in kennis, materiaal en tijd om te experimenteren heeft hij veel vakkennis vergaart in verschillende disciplines en dat blijkt nu net zijn redding tijdens corona.

Op de vooravond van Dag van de Ondernemer willen we je een hart onder de riem steken en motiveren met Pascal ‘s wervelend verhaal vol boeiende cases en handige tips! Wedden dat hij jou kan inspireren?

Wie is Pascal Vandecasteele?

Pascal Vandecasteele is een veelzijdig beeldmaker die op vele terreinen van de fotografie zijn sporen verdiend heeft. Altijd op zoek naar het mooiste beeld in elke situatie. Hij is sinds 2010 gevestigd in Antwerpen als zelfstandig freelance fotograaf.

Sprekende beelden met altijd weer een hoofdrol voor het licht zijn inmiddels zijn handelsmerk geworden.
Hij werkt voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers op het gebied van oa, architectuur, industrie, fashion en overheidsinstellingen maar even goed bedrijfsreportages en portretten. Hij houdt ervan om mensen, momenten en emoties vast te leggen op een natuurlijke manier, zijn motto is dan ook "keep it simple”. 

Mede mogelijk gemaakt met de steun van Canon.

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>