Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Dag van de Ondernemer I 20 november 2020

Doe jij al mee?

Elk jaar vieren wij samen met Unizo alle ondernemers tijdens de Dag van de Ondernemer. Maar dat vinden wij dit jaar niet voldoende.

In 2020 willen we hen een hart onder de riem steken, of eerder: een stevige duw in de rug. Want dat verdienen ze nu meer dan ooit...

Ondernemers hebben het afgelopen jaar misschien wel de zwaarste koers van hun leven gereden. En dat doen ze trouwens nog steeds, want het einde van de crisis is nog lang niet in zicht. En de gevolgen zijn dramatisch…

Maar één ding hebben onze ondernemers de voorbije maanden wel bewezen: het zìjn flandriens. Vlaamse en Brusselse helden. Stuk voor stuk. 

Dit geldt zeker voor jullie, beroepsfotografen! Daarom hebben we besloten om jullie stuk voor stuk in de kijker te zetten.

 

Wat gaan we doen?

Op de vooravond van Dag van de Ondernemer kan je het Webinar van Pascal Vandecasteele Overleven als fotograaf in tijden van Corona op 19 november om 19u30 bijwonen.

Je kan nog inschrijven tot woensdagavond 18 november! 

We delen op Dag van de Ondernemer, 20 november, een filmpje om jullie, beroepsfotografen, op onze socials in de kijker te zetten. We hebben wel wat fotografen uit verschillende niches die delnamen, dus hopen dat het filmpje reclame mag zijn voor alle beroepsfotografen. Deel het gerust op je eigen kanalen met vermelding hashtags #dagvandeonderner #beroepsfotografen #unizo

  

Tijdens de dag van de ondernemer zelf organiseren we nog een inspiratiecafé op 20 november van 13u30 tot 15u30 waar we elkaar kunnen ontmoeten en bijpraten. Schrijf gerust in  en we kijken ernaar uit jullie te zien!

 

 

Tijdens de dag van de ondernemer zelf organiseren we nog een inspiratiecafé op 20 november van 13u30 tot 15u30 waar we elkaar kunnen ontmoeten en bijpraten. Schrijf gerust in  en we kijken ernaar uit jullie te zien!

 

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments