Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Jouw foto's in Philippeville deze zomer?

Stuur je foto's in voor 30 maart 2023!

Het Phestival (Philippeville Photo Festival) biedt u deze zomer een unieke formule in België: een bijeenkomst van Belgische en Europese professionele fotografen rond het thema "FAMILIE". Een thema dat iedereen dierbaar is.

Het Phestival bestaat uit twee verschillende aspecten: een wedstrijd open voor iedereen, en tentoonstellingen, voorbehouden aan professionele fotografen.

Zoek jouw beste foto's rond dit thema "families" in de breedste zin van het woord: de familie van het hart, de traditionele familie, geboorte, generaties, de denkbeeldige familie, festivals en rituelen...

Gedrukt op groot formaat, kunnen uw werken worden gewaardeerd door een breed publiek binnen een vrije wandeling en toegankelijk voor iedereen, buiten, in onze prachtige stad. Er worden enkele duizenden bezoekers verwacht. De tentoonstelling wordt gehouden van 30 juni tot en met 30 september 2023.

Naast het bekend maken van ons werk bij het publiek, is het ook een kans om deel te nemen aan een gezamenlijk initiatief van collega's.

Mis deze geweldige kans niet om je werk te delen. Stuur je portretten nu tot uiterlijk 30 maart. Om de kosten van afdrukken te dekken, zal van elke deelnemende fotograaf een democratische deelname worden gevraagd. Vind de details in het reglement.

Een organisatie van het Cultureel Centrum, het VVV-kantoor en de stad Philippeville, in samenwerking met de EAFC-school (Philippeville avondlessen).

Lees het reglement in de pdf onderstaand en ontdek meer op de website!

Reglement voor deelname aan professionele tentoonstellingen PHestival

Fotomuseum Antwerpen

Klik op het logo en bekijk het programma van het Fotomuseum.

FOMU | Waalsekaai 47 | 2000 Antwerpen | www.fotomuseum.be

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Isabelle Willems: isabelle.willems@fomu.be – 03 242 93 23 – 0494 89 00 23

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>