Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Feest van de fotografie 23 februari 2022

Feestelijke start van het fotografenjaar!

<p>Feest van de fotografie</p>
<div id="weava-ui-wrapper">&nbsp;</div>

Traditiegetrouw houden we rond de dag van Sint-Veronica, patroonheilige van de fotografen. een feest om de fotografie te vieren, elkaar op een informele wijze te ontmoeten en te klinken op het nieuwe jaar. 

Het Feest van de Fotografie vindt dit jaar iets later plaats, namelijk op woensdag 23 februari 2022. 

Na een korte terugblik op het afgelopen jaar kijken we vooruit naar wat het nieuwe jaar ons zal brengen! We zetten de fotografen die het afgelopen jaar een kwaliteitslabel of een award wonnen in de kijker en delen prijzen uit.

Daarna krijgen we nog een boeiende keynote over Non-verbale Communicatieboeiende keynote van Eva Visser, die ons veel zal bijleren over onze lichaamstaal en hoe we een sterke connectie kunnen maken en een goede eerste indruk maken! het is De Geheime Sleutel tot Succes waarover Niemand spreekt. En heel belangrijk als fotograaf! Deze tips geven vast veel stof om over te praten. En kunnen we direct toepassen tijdens de netwerkreceptie!

 

 

Ben jij je bewust van het effect van je non-verbale communicatie op je leven, werk en succes? In een wereld waar we zo gefocust zijn op ‘wat’ we zeggen, negeren mensen vaak ‘hoe’ ze een boodschap brengen. Nochtans bewijst de wetenschap dat meer dan 60% van onze communicatie non-verbaal wordt overgebracht. Een goede eerste indruk, vertrouwen opbouwen, meer impact krijgen en geslaagde verbinding maken met anderen? Geloof het of niet: je daden spreken luider dan jouw woorden en non-verbale signalen geven hierbij de doorslag.

Grijp jouw ‘Superman Cape’, want in deze science based presentatie leer je alles over de geheime kracht van non-verbale communicatie! 

Nadien is er voldoende tijd om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar, te netwerken, sappige verhalen te vertellen en nieuwe plannen te smeden. 

Zet woensdag 23 februari met stip in je agenda en schrijf je in via onderstaand formulier voor een avond vol inspiratie en motivatie voor 2022!

We hopen elkaar live te ontmoeten!

Praktisch

Datum: woensdag 23 februari 2022 

Timing: van 19u30 tot 22u30

Prijs: Gratis voor leden

Locatie: 't Klooster, Brugstraat 11, Vrasene

Deelnemen: Inschrijven via onderstaand deelnameformulier

Inschrijving Feest van de Fotografie

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>