Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Feest van de fotografie 6 februari 2024

Feestelijke start van het fotografenjaar!

<p>Feest van de fotografie</p>
<div id="weava-ui-wrapper">&nbsp;</div>

Traditiegetrouw houden we rond de dag van Sint-Veronica, patroonheilige van de fotografen. Een feest om de fotografie te vieren, elkaar op een informele wijze te ontmoeten en te klinken op het nieuwe jaar. 

Het Feest van de Fotografie vindt dit jaar plaats op 6 februari 2024. 

Na een korte terugblik op het afgelopen jaar kijken we vooruit naar wat het nieuwe jaar ons zal brengen! We zetten de fotografen die het afgelopen jaar een kwaliteitslabel of een award wonnen in de kijker en delen prijzen uit.

Je komt ook te weten wat er zoal verandert in 2024, welke opportuniteiten er op jouw pad komen en welke uitdagingen je kan aangaan in 2024. 

 

 

Nadien is er voldoende tijd om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar, te netwerken, sappige verhalen te vertellen en nieuwe plannen te smeden. Degenen die willen kunnen zelf de dansbeentjes nog even losgooien. De andere kunnen genieten van leuke babbeltjes aan de bar!

Zet 6 februari met stip in je agenda en schrijf je in via onderstaand formulier voor een avond vol inspiratie en motivatie voor 2023!

We hopen elkaar live te ontmoeten!

Praktisch

Datum: 6 februari 2024

Timing: van 19u30 tot 22u30

Prijs: Gratis voor leden

Locatie: 't Klooster, Brugstraat 11, Vrasene

Deelnemen: Inschrijven via onderstaand deelnameformulier

Inschrijving Feest van de Fotografie 2024

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments