Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Feest van de fotografie

Feestelijke start van het fotografenjaar!

Na de vele nieuwjaarsrecepties, late avonden en trotseren van files hebben we gekozen voor ander concept! Een laat nieuwjaarsfeest, een vroeg feest voor Sint-Veronica, patroonheilige van de fotografen, in elk geval geen traditioneel feest! Maar wel een feest om de fotografie te vieren, om elkaar op een informele wijze te ontmoeten en kennis te maken met elkaars familie. 

We hebben jullie al een tijd gevraagd om vrijdag 1 februari vrij te houden, maar aangezien een vrijdag toch de nodige mobiliteitsstress geeft aan de meesten, hebben we er toch voor gekozen dit last minute te wijzigen naar een zondag op een moment waar we de tijd kunnen nemen om bij te praten en te genieten van elkaars gezelschap! Bovendien hebben we een toplocatie waar beleving en inspiratie voorop staat! Midden in de grootste haven ter wereld (qua oppervlakte) en de tweede belangrijkste van Europa ligt een sprookjesloods waarin je terugkomt in de tijd van Reynaert De Vos. 

Geniet zondag 3 februari van een middag vol inspiratie, motivatie en traktatie!

  • Laat je inspireren door sterren op het podium: wie won welke wedstrijd, kwalificatie of prijs het afgelopen jaar? Je ontdekt het allemaal!
  • Blik op de toekomst: welke activiteiten staan er op het menu van de beroepsvereniging in 2019?
  • A trip down to memory lane: Herinneringen ophalen van het recente en iets minder recente verleden van de beroepsvereniging
  • Vier Veronica: de patrones van de fotografen
  • Animatie voor de kindjes in het gezellige theater
  • Wissel sappige verhalen uit met collega’s bij een lekkere knabbel en een leuke babbel
  • Breid je netwerk uit en smeed toekomstplannen!
  • En vooral: Hef het glas en maak nieuwe herinneringen!

We zien jou, je partner en kinderen graag om 14u in Hof van Nobel, Burcht Singelberg, Loods 5, Ketenislaan 1, 9130 Kallo-Beveren. Er is een ruime parking voor de loods. 

Inschrijven verplicht via onderstaande link!

© 2019 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>