Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Masterclass Portretfotografie natuurlijk licht

Masterclass Portretfotografie met natuurlijk licht (VOLZET)

Leer de trucjes van Zeger Garré

Na de succesvolle Masterclass met modefotograaf Zeger Garré over Hoe omgaan met modellen organiseren we dit najaar nog een interessante Masterclass met Zeger. 

Voor deze Masterclass kozen we het onderwerp modellen fotograferen met natuurlijk licht. Voor Zeger is natuurlijk licht het mooiste dat er is. Of de zon nu schijnt of het bewolkt is, natuurlijk licht biedt talloze mogelijkheden om je onderwerp te laten schitteren.

Zeger werkt bijna altijd en het liefst met natuurlijk licht en zijn daglichtstudio, Fotostudio 85, leent zich uitermate goed voor dit thema.

 

Tijdens deze masterclass leer je hoe Zeger zijn model laat spelen met het aanwezige licht en hoe hij heel verschillende beelden en situaties kan maken door gebruik te maken van het aanwezig licht en reflectieschermen.

Eerst krijg je een stukje theorie en een demo. Daarna ga je zelf aan de slag met het model in de studio of de tuin.

je wordt hierbij persoonlijk begeleid door Zeger en krijgt feedback en tips om jezelf nog meer uit te dagen

Na het volgen ben je gegarandeerd gemotiveerd en heb je een bom energie en onuitputtelijke bron van inspiratie gekregen.

 

Over de lesgever:

Zeger Garré is al meer dan 30 jaar mode- en publiciteitsfotograaf. Hij reist samen met zijn team de hele wereld af voor zijn klanten en publiceerde al enkele boeken.

Hoewel hij nog steeds heel actief is als modefotograaf, vindt hij het nu tijd om zijn kennis door te geven en heeft hij zich recent ontpopt tot een heel gedreven en enthousiast lesgever.

Wat vorige deelnemers van een Masterclass over Zeger zeggen:

“Nogmaals hartelijk dank voor je positieve explosiviteit gisteren, het doet steeds deugd zo een brok passie te leren kennen. Het was een superleuke en leerrijke dag vol inspiraties en positieve vibes.” Bart Boodts

"Door je vakkennis en ervaring  kregen we heel veel kleine tips die samen een stevig verschil en geheel vormen.  Heel veel dank daarvoor.  Ik heb een scherp oor voor “moeilijke woorden”.  Ik heb er geen gehoord.  Moeilijke dingen op een eenvoudige manier uitleggen getuigd van heel veel pedagogisch talent, waarvoor heel veel dank.” Robert Biesemans

“bedankt om je te smijten en alles te geven wat je in je hebt... bedankt voor je openheid, je tijd en vooral je energie... bedankt voor je inspiratie, je feedback, je begeleiding, je steun... bedankt! Wim Flebus

Enkele beelden met natuurlijk licht

PRAKTISCH

Datum: 4 oktober van 10u tot 18u

Locatie: LOFTSTUDIO 85 | Vogelhoekstraat 85 - 9050 Gentbrugge

Investering: Investering: voor kennis, lesmateriaal, gebruik studio, alle catering en modellen

  • leden: €225 excl btw
  • niet-leden: €450 excl btw

Deelname: Inschrijven via onderstaand formulier of meteen betalen via academie

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>