Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Drone fotografie theorie en praktijk

Lerend netwerk: Dronefotografie theorie en praktijk (NIEUW TRAJECT!)

Na dit traject ken je de basics en haal je A1-A3 certificaat!

Ontdek de wereld vanuit een nieuw perspectief met Noordzee Drones, in samenwerking met DJI

Met de opkomst van drones en de implementatie van de Europese wetgeving, is luchtfotografie en -videografie nu bereikbaarder dan ooit tevoren. Deze wetgeving zorgt voor uniforme regels in heel Europa, waardoor je precies weet wat wel en niet mag met een drone.

Wil je alles leren over de mogelijkheden en regels rond dronegebruik? Dan is onze opleiding precies wat je zoekt!

Dit traject bestaat uit drie theoretische lesavonden en een praktijkdag, waar je alle ins en outs van dronefotografie, -videografie en -besturing leert.

Tijdens de theorielessen behandelen we onderwerpen zoals luchtvaartreglementering, dronewetgeving, vluchtuitvoeringsprocedures, vluchtplanning, en krijg je waardevolle tips en tricks voor aspirant-dronepiloten.

Bovendien bieden we de mogelijkheid om de officiële Open A1-A3 licentie te behalen, waarmee je binnen Europa in de laagste categorie dronevluchten kunt uitvoeren.

In de praktijkles maak je kennis met verschillende drones en krijg je de kans om zelf de besturing onder de knie te krijgen. Stap voor stap en op eigen tempo leer je de essentiële vaardigheden om een drone te besturen, rekening houdend met omgevingsfactoren en noodprocedures.

 

 

Dit lerend netwerk gaat verder dan enkel het besturen van drones. Tijdens deze praktijkdag ontdek je ook onderwerpen die perfect zijn om je fotografische talenten op los te laten. Bovendien is DJI, een toonaangevend merk in de drone-industrie. DJI zal uitgebreide informatie verstrekken over hun gamma van consumenten-drones, waardoor je een dieper inzicht krijgt in de nieuwste technologieën en mogelijkheden op de markt.

En dat is nog niet alles! Naast de lesavonden en praktijkdag krijg je ook toegang tot een anytime online opleiding die het equivalent is van 12 uur klasopleiding. Hiermee kun je op je eigen tempo en op elk gewenst moment verder leren en je kennis verdiepen.

Kortom, het is een traject vol nieuwe ervaringen en mogelijkheden die je niet wilt missen!

PRAKTISCH

Data: De theoriesessies zijn telkens ’s avonds van 19u00 tem 22u00. 

  • 7 mei: theorie (live) van 19u00 tem 22u00
  • 14 mei: theorie (live) van 19u00 tem 22u00
  • 21 mei: theorie (live) van 19u00 tem 22u00
  • 28 (onder voorbehoud: 29-30) mei: live praktijkles van 10u00 tot 17u00 (één van deze dagen afhankelijk van het weer!)

 

Locaties:

 

Investering: inclusief cursusmateriaal, drank en versnaperingen tijdens de live sessies. Dit traject kost bij Noordzee Drones normaal €850! 

  • Leden: €470
  • Niet-leden: €850

Deelnameformulier Lerend Netwerk: Dronefotografie theorie en praktijk

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments