Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Fotofestivals

'Lens op de Mens 2019' de 2de editie van het fotofestival van Pelt (vroeger Overpelt)

Inschrijven tot 31 januari 2019!

Met 'Lens op de mens' organiseert CC Palethe in Pelt (vroeger Overpelt) tijdens de zomer van 2019 (van 2 juni tot en met 30 september) de tweede editie van een tweejaarlijks internationaal fotofestival. Alle professionele en gedreven amateurfotografen uit de hele wereld zijn welkom om hun meest fotogenieke werken te tonen aan een groot publiek. Voor deze editie staat het menselijk portret centraal. Een internationale jury bestaande uit ervaren vakmensen zal de foto’s selecteren. Initiatiefneemster en drijvende kracht achter dit fotofestival is collega Carine Van Gerven.

Indien uw foto's geselecteerd werden voor het festival maakt u automatisch kans op het winnen van enkele Awards. 

Het beeld voor deze nieuwe editie is van de Canadese fotografe Arianne Clement. Arianne was gastfotografe tijdens ons eerste festival. Zij tracht in haar beelden de schoonheid van het leven te vatten. De foto is een foto uit een reeks waarin ze wereldwijd 100-jarigen gaat fotograferen. 

Wil je erbij zijn bij de volgende editie? Laat het ons weten, dan organiseren we een bezoek vanuit de beroepsvereniging!

Inschrijven kan tot en met 31 Januari 2019: www.fotofestivalpelt.be   

 

FOODPRINT 1819

Foodprint1819 viert haar verjaardag!
Vier deze 10de editie door deelname!

Foodprint is het jaarboek van de Belgische gastronomie in woord en beeld: www.foodprint.be 
Uniek is de internationale fotogalerij die door het ganse boek loopt.

We nodigen opnieuw fotografen in binnen- en buitenland uit, om een foto in te sturen (ondertussen nemen er al meer dan 35 verschillende nationaliteiten deel).
Portret, product, agrarisch landschap, urban, naakt, … alle disciplines zijn welkom, als er maar een link naar food is. De selectie gebeurt op basis van originaliteit. 

De deelname is volledig gratis en op 25 maart 2019 is de persvoorstelling in Flanders Expo. Dan ontvangen de gepubliceerde fotografen ook hun exemplaar.

Je kan je inzending insturen tot uiterlijk 15 december, bij voorkeur met Wetransfer, naar info@jorisluyten.be
Indien je nog vragen hebt kan je ook terecht bij Joris luyten, de coördinator van het project.

info@jorisluyten.be 
www.jorisluyten.be 
M +32 (0)475 79 03 44
H +32 (0)3 544 99 99

 

Breda Photo Festival 2018

5 september - 21 oktober 2018

Early Bird: 50% korting
BredaPhoto Festival vindt plaats door heel Breda: van het bruisende stadscentrum tot het hippe Belcrum-gebied. De buiten-exposities zijn gratis te bezoeken. Voor de binnen-exposities heb je een kaartje nodig. Jij als nieuwsbrief abonnee kunt nu een passe-partout met flinke korting bestellen!

Met de kortingscode BP-EARLYBIRD krijg je  50% korting op een passe-partout. Je hebt met dat passe-partout dan zeven weken lang onbeperkt toegang tot alle activiteiten en events voor de prijs van nagenoeg een dagkaartje. 

Hoe werkt het?

  • Bestel je 'Passe-Partout onbeperkt' hier
  • Vul de kortingscode BP-EARLYBIRD onderaan het formulier in. 
  • Klik op het pijltje om de korting te verrekenen.
  • De kortingscode geldt uitsluitend voor 1 passe-partout.
  • Selecteer je betalingsmethode en voer je gegevens in.
  • Vervolg de bestelprocedure en je ontvangt je passe-partout per e-mail.


Er zijn 1.000 Early Bird tickets en op=op! 

Portretfestival 2018 in Bourbon–Lancy (F)

Vanaf 22 juli tot 28 oktober 2018 kan je het 8ste internationale portretfotofestival L’été des Portraits, in Bourbon-Lancy in de Bourgognestreek in Frankrijk bezoeken.

Tot 31 maart 2018 konden beroepsfotografen 1 tot 10 foto’s insturen voor het festival.
Leden van de Nationale Vereniging van Beroepsfotografen betaalden 35 euro per foto voor het printen, lamineren en ophangen van hun foto (‘s).
Meerdere van onze deelnemende leden behaalden een award.

Dit is een interessante opportuniteit om mediabelangstelling te krijgen in eigen land.
Vele Vlaamse fotografen kennen de waarde van dit festival en doen al jaren mee.

Het programma van deze biënnale vind je op www.letedesportraits.com 

Verblijf ter plaatse

Zondag 22 juli 2018 is de officiële opening.
Tijdens de vorige editie huurden we met onze beroepsvereniging een gîte en kamers nabij het Kasteel in het centrale park.
Een 40-tal fotografen van de Nationale Vereniging van Beroepsfotografen namen deel en hadden er een geweldig interessante tijd met bezoek aan de tentoonstellingen, workshop, ontmoetingen met buitenlandse collega’s, lekker eten en toffe babbels met de Belgen.

© 2019 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments