Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Groepsbezoek tentoonstelling

Ga mee op groepsbezoek naar de Expo van Peter Lindbergh met Carl Lapeirre

woensdag 10 mei van 15u tot 17u

Peter Lindbergh geloofde dat 'schoonheid de moed is om jezelf te zijn'. Deze visie vinden we terug in zijn memorabele filmische zwart-wit beelden, die een blijvende invloed hebben gehad op de modefotografie.

Tijdens zijn indrukwekkende carrière werkten talrijke grote modemerken en tijdschriften samen met Lindbergh, terwijl de vaste collecties van kunstmusea en prestigieuze tentoonstellingen over de hele wereld trots uitpakken met zijn werk. Zelfs als je zijn naam niet kent, ken je zeker de beelden van deze iconische fotograaf. Peter Lindbergh bracht door zijn stijl en het doorbreken van stereotypen een revolutie in de modefotografie. Maar had uiteindelijk ook een invloed op de fotografie in zijn geheel.

Vlak voor zijn overlijden werd Peter Lindbergh nog gevraagd om een tentoonstelling samen te stellen wat resulteerde in een overzichtstentoonstelling die in 2020 in Düsseldorf werd tentoongesteld en nu voor het eerst in Brussel opnieuw volgens het ontwerp van de fotograaf. De selectie belicht een onverwachte kant van Lindbergh's carrière en toont niet alleen zijn bekende werk voor internationaal gerenommeerde tijdschriften, maar ook vele nooit eerder tentoongestelde foto's. Het is een tentoonstelling die je als fotograaf gezien moet hebben.

Op woensdag 10 mei gaan we met collega's de tentoonstelling bezoeken olv Carl Lapeirre. Carl is een meester-verteller en wordt als mede Nikon fotograaf al jaren geïnspireerd dor het werk van Peter Lindbergh. De perfecte persoon om ons mee te nemen in de wereld van Peter Lindbergh!

Plaatsen zijn beperkt dus schrijf snel in als je dit niet wil missen! 

Bezoek de Film -en Fotostudio's van Lites (VOLZET!)

maandag 13 maart 2023

Droom jij ook van grootse of gespecialiseerde opnames zoals onderwatershoots of daglichtopnames, maar heb je geen studio of voldoet jouw studio niet? 

Ben je benieuwd hoe het er in zulke grote film -en fotostudio's aan toegaat? Wil je wel eens een onderwaterstudio bezoeken en binnenkijken bij bepaalde scenes? 

 

Schrijf je dan in voor dit groepsbezoek en ontdek de meest geavanceerde waterstudio ter wereld!

 

 

LITES FILM STUDIOS omvatten de meest geavanceerde binnen waterstudio van de wereld, de grootste creatieve mogelijkheden op vlak van film en foto in een volledig gecontroleerde omgeving.

Daarnaast hebben ze oa 2 grote geluidsfilm studio's met zeer hoge accoustische prestaties, 3 kleinere podia, een breed scala van 6000m² aan extra ruimtes & de LITES camera afdeling.

Lites Water Stage is maar liefst 1.450m² groot met 6.000.000 liter warm water (standaard 30°C) en kan golven maken tot 1m hoog in de tank of op de overstroomde vloer.

Ontdek ook alle andere film -en fotostudio's en alle andere functionele ruimtes in dit gigantisch complex zoals kleedkamers, Make-up kamers​, magazijnene e.a.

Schrijf je snel in om jouw plek te reseveren voor deze boeiende avond!

 

PRAKTISCH:

DATUM: maandag 13 maart van 19u30 tot 22u00 (VOLZET!)

LOCATIE: 

Fabrieksstraat 81

1800 VILVOORDE (BRUSSELS)

BELGIUM

PRIJS: gratis voor leden; €35 voor niet-leden

Deelnemen: via onderstaand deelnameformulier (VOLZET!)

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments