Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

infosessie-starten

Droom jij er ook van om als zelfstandige fotograaf aan de slag te gaan of wil je je zaak verder uitbouwen?

Bij starten als zelfstandig ondernemer en het uitbouwen van je zaak komt heel wat kijken. Je moet niet enkel knappe foto’s kunnen maken en een idee hebben van wie je klanten zullen zijn. Je moet ook nadenken over welke niche je het beste ligt en hoe en waar je je klanten zal vinden. Ervaring leert dat dit een proces is van jaren en dat vele fotografen zelfs na jaren nog steeds veel leren uit de aanpak van hun collega-fotografen en zelfs soms nadien een nieuwe aanpak hanteren en/of een nieuwe weg van de fotografie inslaan.

Om die reden organiseert beroepsfotografen.be een gratis startersevent voor iedereen die overweegt om te starten als zelfstandig fotograaf, recent is gestart of al een tijd bezig is en nog niet goed weet welke niche het beste is voor hem of haar. In een wervelend event met verschillende sprekers krijg je wel vele tips & tricks mee uit allerlei niches en specialisaties.

Je krijgt zowel kort een praktisch overzicht van alle stappen die je moet zetten om te starten, als inzicht in de aanpak, prijszetting en verkoopstrategieën van collega fotografen. Deze fotografen geven naast nuttige informatie ook inkijk in hun eigen strategie en aanpak. Het belooft een boeiende avond te worden!

We stellen jullie graag onze sprekers voor:

  • Tom Dammekens van Liantis legt je kort en bondig uit welke stappen je moet ondernemen om te starten als zelfstandige in hoof-en bijberoep en welke zaken daarbij belangrijk zijn om rekening mee te houden!

  • Caroline Dupontzakelijke fotografie gespecialiseerd in portretfotografie, bedrijfsreportage en corporate events. Caroline gaf een zekere job als Tax Shelter consultant in de audiovisuele industrie op om zelfstandig fotograaf te worden! Nu komt haar ervaring met bedrijven goed van pas om zich in te leven in haar zakelijke klanten en hen te helpen bij hun business branding.

  • Seppe Kuppens: Architectuur -en vastgoed fotograaf én huwelijksfotograaf bij studiojaja. Seppe heeft twee heel uiteenlopende niches. Hij leert ons hoe samenwerken met andere freelancers je verder kan brengen als fotograaf.

  • Shushanik: Jonge fashion fotografe die de kijker meeneemt in haar verhaal.  Ze combineert emotie, persoonlijke visie, fin art en documentaire in een eigen stijl. Shushanik is nog niet lang afgestudeerd, maar kan nu al overleven van haar fotografie. Ontdek hoe zij dat doet!
 
  • Bart Boodts: succesvolle fotograaf sociale fotografie. Na een veelzijdige carrière besloot Bart toch de stap te zetten naar voltijds fotograaf. Hij heeft er ondanks coronaperikelen nog steeds geen spijt van. Bij Bart staan de mensen voor zijn lens centraal. Iedereen is mooi is dan ook zijn leuze.

  • Kurt Pas is een gepassioneerd dierenfotograaf met veel ervaring in honden-, huisdieren- en paardenfotografie. Hij fotografeert voor diverse uitgeverijen van magazines, boeken en kalenders en zijn beelden worden wereldwijd in meer dan 40 landen gebruikt! Ook bedrijven doen geregeld beroep op hem om hun merk en hun team in de kijker te zetten.
 
 
 

Ondernemen doe je niet alleen, ben jij al goed omringd?

Bij beroepsfotografen kom je in een community waar je verder kan groeien. In het Lerend Netwerk Van Passie naar Professioneel Fotobedrijf helpen beroepsfotografen en ondernemersduo, Hilde Peetermans en Luk Collet je jouw businessplan te optimaliseren en krijg je inzicht in prijszetting en verschillende verkoopstrategieën. 

Bij beroepsfotografen sta je er nooit alleen voor! Zo staan wij en onze partners altijd klaar om je te ondersteunen. Bovendien maak je kans op heel wat leuke cadeautjes, prijzen en kortingen!

PRAKTISCH

Let op! Dit is een Covid Safe Event. 

Locatie: OC 't Klooster, Brugstraat 11, Vrasene

Timing: start om 19u 

Prijs: Gratis

Schrijf je in voor het startersevent via onderstaand formulier. Je schrijf je dan ook meteen in voor onze nieuwsbrief die een 6-tal keer per jaar verschijnt. Je kan je op elk moment wer uitschrijven. 

Onze partnerbedrijven

Fujifilm Europe NV Fotokartonnage De Crem
Hotz

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments