Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

infosessie-starten

Droom jij er ook van om als zelfstandige fotograaf aan de slag te gaan of wil je je zaak verder uitbouwen?

Bij starten als zelfstandig ondernemer en het uitbouwen van je zaak komt heel wat kijken. Je moet niet enkel knappe foto’s kunnen maken en een idee hebben van wie je klanten zullen zijn. Je moet ook nadenken over welke niche je het beste ligt en hoe en waar je je klanten zal vinden. Ervaring leert dat dit een proces is van jaren en dat vele fotografen zelfs na jaren nog steeds veel leren uit de aanpak van hun collega-fotografen en zelfs soms nadien een nieuwe aanpak hanteren en/of een nieuwe weg van de fotografie inslaan.

Om die reden organiseert beroepsfotografen.be op 25 oktober een gratis startersevent voor iedereen die overweegt om te starten als zelfstandig fotograaf, recent is gestart of al een tijd bezig is en nog niet goed weet welke niche het beste is voor hem of haar. In een wervelend event met verschillende sprekers krijg je wel vele tips & tricks mee uit allerlei niches en specialisaties.

Je krijgt zowel kort een praktisch overzicht van alle stappen die je moet zetten om te starten, als inzicht in de aanpak, prijszetting en verkoopstrategieën van collega fotografen. Deze fotografen geven naast nuttige informatie ook inkijk in hun eigen strategie en aanpak. Het belooft een boeiende avond te worden!

We stellen jullie onze sprekers voor:

  • Liantis legt je kort en bondig uit welke stappen je moet ondernemen om te starten als zelfstandige in hoofd-en bijberoep en welke zaken daarbij belangrijk zijn om rekening mee te houden!
  • Kat De Laet vertelt je hoe ze haar liefde voor dieren met haar passie voor fotografie combineert. Bovendien geeft ze je tips om jouw bekendheid te boosten. Kat is FEP Young Photographer of the Year 2022!
  • Wannes Cré is nog niet lang bezig als professioneel fotograaf, maar heeft als artistiek veranwtoordelijke van het Bos en vaste fotograaf van de theatermaker op korte tijd een opvallend portfolio in de kunst -en theatherwereld bij elkaar geschoten.
  • Lesley Hoste's fotografie ademt mode en schoonheid uit en in die wereld voelt ze zich het best. Vooral dan in haar fotostudio waar ze haar eigen creativiteit los kan laten. 
  • Hans Versmissen heeft een uniek businessmodel uitgewerkt met zijn twee grootste troeven, namelijk copywriting en fotografie. Bedrijven kunnen bij hem terecht voor zowel tekst als beeld. 
 
  • Katia De Wasch: van CamerAmuze is een mensenfotografe. Van familiefotografie tot Fine Art of zelfs zakelijke portretten. Katia wil haar klanten positieve, pure, eerlijke, sfeervolle fotografie aanbieden en investeert alles in tevredenheid van klanten zodat een uitwisseling van positieve energie langs beide kanten wordt gevoeld. Katia neemt haar klanten mee in een verhaal waarvan beide nog lang kunnen nagenieten.
 
 
 

Ondernemen doe je niet alleen, ben jij al goed omringd?

Bij beroepsfotografen kom je in een community waar je verder kan groeien. In het Lerend Netwerk Van Passie naar Professioneel Fotobedrijf helpen beroepsfotografen en ondernemersduo, Hilde Peetermans en Luk Collet je jouw businessplan te optimaliseren en krijg je inzicht in prijszetting en verschillende verkoopstrategieën. 

Bij beroepsfotografen sta je er nooit alleen voor! Zo staan wij en onze partners altijd klaar om je te ondersteunen. Bovendien maak je kans op heel wat leuke cadeautjes, prijzen en kortingen!

PRAKTISCH

Locatie: OC 't Klooster, Brugstraat 11, Vrasene

Timing: start om 19u 

Prijs: Gratis

Schrijf je in voor het startersevent via onderstaand formulier. Je schrijf je dan ook meteen in voor onze nieuwsbrief die een 6-tal keer per jaar verschijnt. Je kan je op elk moment wer uitschrijven. 

Ik wens me in te schrijven voor het Startersevent: Maak een vliegende start als beroepsfotograaf op 25 oktober 2022.

 
 
 
CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

Onze partnerbedrijven

Fujifilm Europe NV Fotokartonnage De Crem
Hotz

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments